Helgens utlandsproffs: Fem svenskmål och tre nya klara ligamästare

Sammanställning – så gick det för SAMTLIGA utlandsproffs i helgen

I helgen fick vi se tre utlandsproffs säkra ligaguldet i sina respektive ligor. Behrang Safari och Alexander Fransson blev mästare med FC Basel i Schweiz, samtidigt som Samuel Armenteros Qarabag säkrade titeln i Azerbajdzjan. Utöver detta fick vi även se fem svenskmål från Italien, Frankrike, Holland och Japan, samt Nabil Bahoui som spelade sin första match från start i tyska Hamburg. Sammanställningen ser du nedan med antalet spelade matcher, gjorda mål och assist inom parentes.

Spanien

John Guidetti, Celta Vigo (33/7/1)
– Började på bänken när Celta Vigo tappade viktiga poäng i jakten på en kvalplats till Champions League. Celta Vigo förlorade mot Athletic Bilbao med 1-2 och fick se sig passerade av Athletic i tabellen. 24-årige Guidetti byttes in i den 82:a matchminuten men lyckades inte påverka resultatet och Celta ligger nu på sjätte plats i La Liga.

Tyskland

Oscar Wendt, B Mönchengladbach (29/3/3)
– Fick återigen 90 minuter som vänstermittfältare i en 3-4-3-uppställning när hans Borussia Mönchengladbach gästade Bayern München. 30-årige Wendt gjorde inte sin allra bästa match, men laget höll undan och fick med sig ett 1-1-resultat. I en jämn Bundesliga-tabell ligger nu Mönchengladbach på fjärde plats, som innebär kval till Champions League kommande säsong.
Branimir Hrgota, B Mönchengladbach (9/0/0)
– Utanför matchtruppen för sjunde helgen i rad och deltog inte i helgens 1-1-match mot Bayern München.
Pierre Bengtsson, FSV Mainz 05 (15/0/0)
– Sedan Pierre Bengtsson kom tillbaka från skada i mars har han varit fast på bänken i sex raka matcher. Har inte spelat sedan december månad. FSV Mainz spelade i helgen 0-0 mot Hamburg och ligger på en sjundeplats i tabellen, men är med i kampen om Europaplatserna.
Albin Ekdal, Hamburg (14/0/0)
– Skadad och deltog inte i helgens 0-0-match mot FSV Mainz 05.
Nabil Bahoui, Hamburg (4/0/0)
– Spelade sin första match från start i Hamburg-tröjan när hans lag gästade FSV Mainz 05. 25-åringen gjorde en godkänd insats, drog på sig ett gult kort, och fick 76 minuters speltid. Matchen slutade 0-0 Hamburg ligger på 11:e plats i Bundesliga.

Jiloan Hamad, Hoffenheim (7/1/0)
– Utanför matchtruppen för sjätte helgen i rad när hans Hoffenheim tog en viktig seger mot Ingolstadt och vann med 2-1.
Alexander Milosevic, Hannover 96 (10/0/0)
– Skadad och deltog inte i helgens 1-3-förlust mot Schalke 04.
Emil Forsberg, RB Leipzig (30/7/7)
– Fick 80 minuters speltid som yttermittfältare i 1-1-matchen mot Arminia Bielefeld. Med två omgångar kvar av 2. Bundesliga har andraplacerade RB Leipzig fem poäng ner till Nürnberg på kvalplats. Det mesta talar för att Leipzig går direkt upp till Bundesliga, men man har säkrat åtminstone en kvalplats.
Joseph Baffo, Eintracht Braunschweig (27/0/0)
– Skadad och deltog inte i helgens 3-1-vinst över Nürnberg.
Christer Youssef, Hansa Rostock (6/0/0)
– Utanför matchtruppen när hans Hansa Rostock besegrade RW Erfurt i 3. Liga.

England

Joel Ekstrand, Watford (0/0/0)
– Långtidsskadad och deltog inte i helgens 3-2-vinst mot Aston Villa.
Kristoffer Nordfeldt, Swansea City (0/0/0)
– Har ännu inte gjort sin debut i Premier League och satt som vanligt på bänken i 3-1-vinsten över Liverpool.
Jonas Olsson, West Bromwich (26/1/1)
– Spelade hela matchen när West Bromwich förlorade med 0-3 hemma mot West Ham. 33-årige Olsson gjorde, precis som resten av laget, inte sin bästa match i karriären. De kan dock glädja sig åt att West Bromwich, med två omgångar kvar, har säkrat kontraktet i Premier League.
Sebastian Larsson, Sunderland (15/0/1)
– Hoppade in, vid underläge 1-0, i den 78:e minuten i lördagens bortamatch mot Stoke. 30-åringen hann dra på sig ett gult kort och var på planen när Jermain Defoe kvitterade till 1-1 på straff i slutminuterna. Sunderland ligger på nedflyttningsplats i Premier League men har en match mindre spelad än Newcastle, som har en poäng mer och ligger på säker mark.
Ola Toivonen, Sunderland (12/0/2)
– Utanför truppen för andra helgen i rad när Sunderland spelade 1-1 mot Stoke. 29-åringen har inte fått speltid på över två månader.
Martin Olsson, Norwich City (21/1/2)
– Spelade återigen 90 minuter som vänsterback i 0-1-förlusten mot Arsenal. 27-årige Olsson gjorde en godkänd insats men Norwich förlorade tredje raka matchen i Premier League och ligger näst sist i tabellen. Man har dock, med en match mindre spelad, endast två poäng upp till Newcastle på säker mark.
Marcus Olsson, Derby County (15/1/1)
– Spelade hela matchen som vänsterback i 1-1-matchen borta mot Brighton. Marcus Olsson gjorde en stabil insats och fick 7,0 i betyg av whoscored.com. Derby ligger på femte plats i Championship och kommer att kvala till Premier League.
Alexander Kacaniklic, Fulham (23/3/0)
– Utanför truppen för tionde matchen i rad när Fulham förlorade med 0-3 mot Brentford. Fulham ligger på 21:a plats i Championship och har, med en omgång kvar, säkrat kontraktet i Championship.
Martin Lorentzson, Coventry City (7/0/0)
– Utanför matchtruppen när hans Coventry City slog Sheffield United med 3-1 i League One.
Marcus Nilsson, Fleetwood Town (13/1/0)
– Mittbacken började på bänken men byttes in, vid underläge 2-0, i den 48:e minuten i bortamötet mot Walsall. Matchen slutade 3-1 till Walsall och Fleetwood ligger, med en omgång kvar i League One, på 20:e plats och har bara två poäng ner till Blackpool på nedflyttningsplats.

Italien

Pontus Jansson, Torino (5/1/0)
– Spelade hela matchen mot Udinese och nickade in 1-0-målet i den 12:e minuten. Matchen slutade 5-1 till Torino och 25-årige Pontus Jansson gjorde en mycket bra match i försvaret, vilket inte minst betyget 8,3 från whoscored.com pekar på. Torino ligger på tionde plats i Serie A.
Alexander Farnerud, Torino (4/0/0)
– Satt på bänken hela matchen när Udinese besegrades med 5-1.
Emil Krafth, Bologna (3/0/0)
– Byttes in i den 85:e matchminuten men påverkade inte resultatet när hans Bologna spelade 0-0 borta mot Empoli. Bologna ligger, med två omgångar kvar, på 13:e plats och har sex poäng ner till Palermo på nedflyttningsplats.
Oscar Hiljemark, Palermo (36/4/4)
– Spelade som vanligt hela matchen på det centrala mittfältet när Palermo slog Sampdoria med 2-0. Hiljemark är i form och gjorde återigen en bra insats. 23-åringen fick av whoscored.com 7,3 i betyg i den livsviktiga segern för Palermo. Laget ligger på nedflyttningsplats i Serie A, men har samma poäng som Carpi, som ligger på säker mark.
Robin Quaison, Palermo (29/1/3)
– Byttes in och fick 20 minuters speltid i 2-0-vinsten över Sampdoria. 22-åringen gjorde inte mycket väsen av sig men var med på plan när det avgörande 2-0-målet kom i slutminuterna.
Filip Helander, Hellas Verona (22/2/0)
– Skadad och deltog inte i helgens 0-1-förlust mot Sassuolo. Hellas Verona innehar jumboplatsen i Serie A och är klart för nedflyttning till Serie B.

Portugal

Victor Lindelöf, Benfica (13/1/0)
– Återigen en 1-0 vinst för Benfica när Vitoria Guimarães stod för motståndet och återigen 90 minuter för Lindelöf. Det var Benficas tionde raka seger i ligan och med två matcher kvar av säsongen leder Benfica ligan med två poäng ned till Sporting Lissabon.

Frankrike

Zlatan Ibrahimovic, PSG (28/34/13)
– Kung Zlatan är i farten igen. Denna afton stod Rennes för motståndet. Zlatan spelade hela matchen för sitt PSG och lyckades åstadkomma två mål när Rennes besegrades med 4-0. Zlatan fick med bäst betyg av whoscored.com 9.63.
Niklas Hult, OGC Nice (15/1/0)

– Inte med i matchtruppen när FC Nantes stod för motståndet. FC Nantes vann matchen med 1-0.
Isaac Thelin, Bordeaux (7/0/0)
– Inte med i matchtruppen. Bordeaux mötte Deniz Hümmets Troyes. Bordeaux vann matchen med 4-2
Deniz Hümmet, Troyes (5/0/0)
– Satt på bänken hela matchen och fick tyvärr inte hoppa in. Troyes förlorade matchen hemma mot Bordeaux med 4-2

Ryssland

Pontus Wernbloom, CSKA Moskva (23/2/4)
– Wernbloom spelade hela matchen när CSKA Moskva vann med 0-3 borta mot Ural. Wernbloom gjorde en mycket bra insats och var involverad i spelet, en assist lyckades han dessutom åstadkomma. Wernbloom fick 7,80 i betyg av whoscored.com.  Det återstår fyra matcher kvar av säsongen och CSKA Moskva leder ligan med två poäng före FK Rostov.
Andreas Granqvist, FK Krasnodar (25/1/0)
– Kapten Granqvist fortsätter att göra bra ifrån sig. 90 minuter även denna gång, samt ett gult kort. FK Krasnodar vann matchen med 3-0 hemma mot Anzhi. Granqvist fick stabilt betyg av whoscored.com, 7,68. Med fyra matcher kvar av säsongen ligger Krasnodar på en tredjeplacering i Premier Liga, fyra poäng upp till ledande CSKA Moskva.
Emil Bergström, Rubin Kazan (8/1/0)
– För åttonde matchen i rad spelade Bergström 90 minuter. Denna afton stod FK Ufa som motståndare och slutresultatet blev till slut 1-1. Bergström fick 7,1 i betyg av whoscored.com, näst bäst betyg i Rubin Kazan. Med fyra matcher kvar av säsongen ligger Rubin Kazan i mitten av tabellen, och kan omöjligt klättra upp till en betydelsefull Europaplats, och har i princip säkrat kontraktet i Premier Liga.
Sebastian Holmén, Dinamo Moskva (7/0/0)
– Sedan flytten till Ryssland skedde i mitten av februari och Holmén vuxit med stormsteg. För sjunde matchen i rad spelade Holmén 90 minuter, och denna gång lyckades Dinamo Moskva bryta den negativa trenden med fyra raka förluster. 1 poäng blev det denna afton efter ett 0-0 resultat mot Amkar Perm. Holmén fick bäst betyg i Dinamo Moskva med 7,96.

Belgien

Erdin Demir, Waasland-Beveren (32/0/0)
– Efter tre matchers frånvaro gick Erdin Demir direkt in i startelvan när Waasland-Beveren hemmaslog Mouscron med 1-0.

Holland

Simon Gustafson, Feyenoord (14/3/7)
– Började matchen på bänken och blev inbytt strax före paus, i den 43:e minuten. Feyenoord vann denna drabbning med 0-1 borta mot Willem II Tilburg. Gustafson fick 6.26 i betyg av whoscored.com.
Pär Hansson, Feyenoord (0/0)
– Satt på bänken för sitt Feyenoord.
Mattias Johansson, AZ Alkmaar (25/1/2)
– Högerbacken fortsätter leverera speltid och vinster. Denna afton blev det 90 minuter, och en skön 4-1 seger över De Graafschap. Johansson fick 6.96 i betyg av whoscored.com
Muamer Tankovic, AZ Alkmaar (19/3/1)
– Startade på mittfältet men gjorde inte sin bästa match och blev utbytt efter 61 minuter i 4-1-vinsten över De Graafschap.
Simon Tibbling, Groningen (31/0/3)
– Knäskadad och deltog inte i helgens 2-1-seger över Heerenveen.
Rasmus Lindgren, Groningen (20/2/1)
– Spelade som vanligt 90 minuter som mittback i 2-1-vinsten över Heerenveen. 31-årige Lindgren, som har ett utgående kontrakt med Groningen, gjorde en stabil match men utmärkte inte sig.
Dino Islamovic, Groningen (0/0/0)
– Har haft en skadefylld säsong men fick i helgen sitta med på bänken, för andra gången den här säsongen, när Heerenveen besegrades med 2-1.
Sam Lundholm, NEC Nijmegen (9/0/0)
– Utanför truppen för tredje matchen i rad när NEC Nijmegen förlorade med 2-1 mot Roda JC. Har inte fått speltid sedan februari.
Mikael Dyrestam, NEC Nijmegen (2/0/0)
– Satt på bänken hela matchen när NEC Nijmegen förlorade med 2-1 mot Roda JC.
Sam Larsson, SC Heerenveen (33/6/8)
– Stod för Heerenveens mål i 1-2-förlusten mot Groningen i helgen. 23-årige Larsson gjorde en mycket bra match som vänsterytter och målet han gjorde var hur delikat som helst. Spelade hela matchen och fick 8,4 i betyg av whoscored.com. Sam Larsson har varit en av Heerenveens bästa och viktigaste spelare under hela säsongen.

Simon Thern, SC Heerenveen (14/3/0)
– Långtidsskadad och deltog inte i helgens 1-2-förlust mot Groningen.
Arber Zeneli, SC Heerenveen (16/4/0)
– Startade matchen mot Groningen men byttes ut, vid underläge 1-2, i den 59:e minuten. Matchen slutade 1-2 och Zeneli gjorde inte sin bästa match i karriären.
Kristoffer Peterson, Roda JC (14/1/4)
– Satt på bänken hela matchen när NEC Nijmegen besegrades med 2-1.
Marko Mitrovic, FC Einhoven (3/1/0)
– FC Eindhoven spelade ingen match i helgen. Eindhoven slutade på fjärde plats i den holländska andraligan och ska kvala upp till Eredivisie.

Turkiet

Samuel Holmén, Konyaspor (27/4/2)
– Spelade hela matchen på det centrala mittfältet och drog på sig ett gult kort när Konyaspor, efter 13 matcher utan förlust, förlorade borta mot Antalyaspor med 1-0. Konyaspor ligger på tredje plats i Super Lig och har, trots förlusten, säkrat kvalspel till Europa League kommande säsong.
Mervan Celik, Akhisar Belediyespor (5/0/0)
– Skadad och deltog inte i helgens 1-1-match mot Sivasspor.
Andreas Isaksson, Kasimpasa (13/4)
– Utanför truppen för tredje matchen i rad när Kasimpasa spelade 1-1 mot Osmanlispor. Har inte fått speltid på över en månad.
Johannes Hopf, Genclerbirligi (27/9)
– Spelade hela matchen och höll nollan i den mållösa matchen mot Istanbul Basaksehir. 28-årige Hopf gjorde en mycket bra insats och var en av matchens bästa spelare. Fick 7,6 i betyg av whoscored.com. Genclerbirligi ligger på nionde plats i en mycket jämn ligatabell.
Panajotis Dimitriadis, Genclerbirligi (12/1/0)
– Skadad och deltog inte i 0-0-matchen mot Istanbul Basaksehir.
Erkan Zengin, Trabzonspor (25/3/3)
– Avstängd och deltog inte i 0-1-förlusten mot Eskisehirspor.
Daniel Larsson, Gaziantepspor (28/4/2)
– Spelade för sjunde matchen i rad 90 minuter när man föll borta mot Fenerbahce med 3-0. Den 29-årige anfallaren hade en tung kväll och Gaziantepspor, som nu bara har tre poäng ner till nedflyttningsplats i Super Lig, har inte vunnit en ligamatch sedan april.
Abdul Khalili, Mersin (24/1/1)
– Startade på det centrala mittfältet men gjorde en svag insats när Mersin förlorade med 2-0 mot Rizespor. Khalili byttes sedan ut i halvlek. Förlusten var den femte raka för Mersin, som ligger sist i den Super Lig och nu är klara för nedflyttning till andraligan.
Mahmut Özen, Adana Demirspor (2/0/0)
– Utanför truppen för tredje matchen i rad när Adana Demirspor spelade 2-2 mot Kayseri Erciyesspor i den turkiska andraligan.
Nahir Besara, Göztepe (14/1/0)
– Utanför truppen för sjätte matchen i rad när Göztepe förlorade med 1-2 mot Gaziantep BB i den turkiska andraligan.
Tahir Kocak, Fethiyespor (7/0/0)
– Spelade hela matchen i backlinjen när Fethiyespor spelade 0-0 mot Istanbulspor. Fethiyespor slutade därmed på tionde plats i den turkiska tredjeligan.
Mattias Mete, Dardanelspor (15/7/0)
– Utanför matchtruppen när Dardanelspor förlorade med 2-1 mot Batman Petrol. Dardanelspor slutade därmed på tionde plats i den turkiska fjärdeligan.

Schweiz

Behrang Safari, FC Basel (18/0/1)
– Utanför matchtruppen när Basel slog FC Sion med 2-1.
Alexander Fransson, FC Basel (11/1/1)
– Spelade för femte ligamatchen i rad 90 minuter på det centrala mittfältet när FC Sion besegrades med 2-1. Basel säkrade därmed ligaguldet med fem(!) omgångar kvar.
Alexander Gerndt, Young Boys (24/8/5)
– Startade i anfallet och noterades för en assist när Young Boys gästade Grasshopper. 29-åringen fick 74 minuters speltid och Young Boys vann med 2-1. Young Boys ligger på andra plats i tabellen och har i praktiken säkrat kvalspel till Champions League nästa säsong. Den kommande helgen kan man säkra den positionen även i teorin.
Kim Källström, Grasshopper (29/1/11)
– Lagkaptenen var avstängd efter att ha dragit på sig för många gula kort. Grasshopper förlorade helgens match mot Young Boys med 1-2. Ligger, med fem omgångar kvar, på tredje plats, vilket innebär kval till Europa League.

Grekland

Jimmy Durmaz, Olympiakos (23/7/6)
– Olympiakos vann den grekiska ligan.
Jakob Johansson, AEK Athen (29/3/3)
– Slutade på andra plats i ligan.
Marcus Berg, Panathinaikos (22/15/3)
– Slutade på tredje plats i ligan.
Alexander Fioretos, AEL Kalloni (1/0/0)
– Slutade sist i den grekiska högstaligan.
Sonny Karlsson, AEL Kalloni (8/0/0)
– Slutade sist i den grekiska högstaligan.

Österrike

Philip Hellquist, Wolfsberger AC (23/1/0)
– Började på bänken men byttes in i den 81:a matchminuten när Mattersburg besegrades med 2-0. Efter att ha legat sist i tabellen i slutet av februari månad har nu Wolfsberger gjort en jättevändning och lyft sig till en sjätteplats. Med tre omgångar kvar av säsongen har man fortfarande en teoretisk chans att nå en kvalplats till Europa League då man ligger åtta poäng efter Austria Wien på tredje plats.

Cypern

Markus Holgersson, Anorthosis Famagusta (28/3/0)
– Spelade hela matchen när hans Anorthosis Famagusta spelade 1-1 mot Apollon Limassol. I och med poängtappet har Anorthosis, med två omgångar kvar, ingen chans att nå kvalspel till Europa League.

Israel

Joakim Askling, Beitar Jerusalem (4/0/0)
– Den 26-årige mittbacken är fast i frysboxen och har inte spelat sedan den 10:e januari. Deltog inte i helgens 0-3-förlust mot Bnei Sakhnin.
Rade Prica, Maccabi Petah Tikva (8/3/0)
– Satt på bänken och fick inte hoppa in när hans Maccabi Petah Tikva slog Hapoel Acre med 3-1.

Skottland

Mikael Lustig, Celtic (28/2/5)
– Spelade 90 minuter på högerbackspositionen när Celtic slog Hearts med 3-1 på bortaplan. 29-årige Lustig assisterade lagkamraten Colin Kazim-Richards till 1-0-målet och gjorde en bra match. Fick 7/10 i betyg av Read Celtic och Celtic leder ligan med nio poängs marginal.

Azerbajdzjan

Samuel Armenteros, Qarabag Agdam (22/7/0)
– Startade när Qarabag tog nionde raka segern i matchen mot Zira. Den 25-årige anfallaren byttes ut i halvtid, vid ledning 1-0, och matchen slutade sedan 2-0. I och med segern säkrade Qarabag ligatiteln i Azerbajdzjan, med fyra omgångar kvar, då man har hela 15 poäng ner till just Zira på andra plats.
Ricardinho, FK Gabala (13/0/1)
– Utanför matchtruppen när Gabala spelade 2-2 mot Neftchi Baku. Gabala ligger två poäng bakom Kapaz på tredje plats, som innebär kvalspel till Europa League.

Bosnien

Mirza Halvadzic, Zeljeznicar (1/0/0)
– Utanför truppen för tredje matchen i rad när hans Zeljeznicar spelade 0-0 mot ledande Zrinjski Mostar. Med tre omgångar kvar ligger fjärdeplacerade Zeljeznicar sju poäng efter Zrinjski Mostar och har alltså fortfarande en teoretisk chans att nå ligaguldet.

Irland

Armin Aganovic, Galway United (0/0/0)
– Knäskadad och deltog inte i helgens 2-2-match mot Longford Town.

Litauen

Bahrudin Atajic, Zalgiris Vilnius (9/4/2)
– Zalgiris Vilnius spelade ingen match i helgen.

Malta

Alexander Nilsson, Tarxien Rainbows (24/10/0)
– Gjorde sitt tionde mål för säsongen i 3-2-vinsten över Floriana. Den 23-årige anfallaren startade matchen och stod för 1-0-målet i den 15:e minuten. Nilsson byttes dock ut bara tre minuter senare. Detta var den sista omgången i den maltesiska ligan och Tarxien Rainbows slutade på sjätte plats.

USA

Axel Sjöberg, Colorado Rapids (7/0/1)
– Spelade hela matchen och gjorde det bra när Didier Drogbas Montreal Impact stod för motståndet. Noterades för assist när han, vid ställningen 2-1 till Montreal Impact, efter en frispark stötte fram bollen till Bobby Burling som gjorde 2-2. Matchen slutade 2-2, den 25-årige mittbacken fick 7,5 i betyg av whoscored.com, noterades för ett gult kort, och Colorado Rapids leder nu Western Conference i MLS.
Erik Friberg, Seattle Sounders (3/0/0)
– Började på bänken men byttes in i den 65:e minuten i svenskmötet mot Columbus Crew. Seattle Sounders vann matchen med 1-0.
Mohammed Saeid, Columbus Crew (5/0/1)
– Utanför matchtruppen när Columbus Crew förlorade mot Seattle Sounders med 1-0.

Japan

Robin Simovic, Nagoya Grampus (8/6/1)
– Fortsätter att göra mål i Japan. På fredagen blev det 90 nya minuter i anfallet och ett mål när Nagoya Grampus, förvisso, förlorade borta mot Urawa Reds med 4-1. Målet kom på halvvolley från långt utanför straffområdet och var ett klassavslut.
Ludvig Öhman, Nagoya Grampus (4/0/0)
– Satt på bänken hela matchen för fjärde matchen i rad när man förlorade med 4-1 mot Urawa Reds.

Förenade Arabemiraten

Adam Chennoufi, Dubai Cultural Sports Club
– Ingen information från andraligan i Förenade Arabemiraten.

Kina

Osman Sow, Henan Jianye (7/1/0)
– Byttes in i den 72:a matchminuten i 1-0-vinsten över Hangzhou Greentown. Efter sju spelade omgångar ligger Henan Jianye på en fjärdeplats i kinesiska Super League.
Gustav Svensson, Guangzhou R&F (7/0/0)
– Spelade som vanligt 90 minuter när Guangzhou tog en viktig seger mot Shandong Luneng och lyfte från bottenträsket i Super League. 29-årige Svensson spelade som mittback och matchen slutade 3-2.
Erton Fejzullahu, Dalian Transcendence (7/1/0)
– Spelade 87 minuter när Dalian Transcendence tog en efterlängtad seger efter fem raka matcher utan vinst. Dalian vann över Meizhou Hakka med 2-1 i den kinesiska andraligan.
David Fällman, Dalian Transcendence (7/0/0)
– Spelade som vanligt 90 minuter i försvaret i 2-1-vinsten över Meizhou Hakka.

Iran

Kyle Konwea, Siah Jamegan Khorasan (9/0/0)
– Spelade 90 minuter som mittback när Siah Jamegan förlorade mot Saba Qom med 1-0. Med två omgångar kvar ligger Siah Jamegan på nedflyttningsplats och har två poäng upp till Malavan på säker mark.

Thailand

Elias Dolah, Songkhla United
– Ingen information från den thailändska andraligan.
Olof Hvidén-Watson, Bangkok FC
– Ingen information från den thailändska andraligan.

Malaysia

Labinot Harbuzi, Malacca United
– Ingen information från den malaysiska andraligan.

Algeriet

Hossin Lagoun, USM Alger (0/0)
– Den före detta MFF-talangen fanns inte med i matchtruppen när hans USM Alger slog ASM Oran med 3-0. USM Alger säkrade därmed ligatiteln, med tre omgångar kvar att spela.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply