Paris Saint-Germain jagar Radja Nainggolan

Paris Saint-Germain jagar Radja Nainggolan

PSG vill värva Romas mittfältare

Paris Saint-Germain vill värva från Roma. Klubben jagar Radja Nainggolan, uppger Transfermarketweb.

Det fortsätter att cirkulera rykten kring Paris Saint-Germain. Klubben sägs vara på jakt efter flera nya spelare. Under de senaste dagarna har det talats om att PSG planerar att lägga ett världsrekordsbud på Gareth Bale och att fransmännen vill värva Dele Alli. Efter spekulationer från både Spanien och England kommer nu uppgifter om en potentiell övergång från ItalienPSG jagar RomaRadja Nainggolan, skriver Transfermarketweb.

Paris anser man att Nainggolan kan ersätta Verratti, eftersom att den sistnämnda sägs vilja lämna PSG. Italienaren är sugen på att flytta till Barcelona. Dessutom kan Nainggolan även fungera som ersättare för Blaise Matuidi, som också ryktas lämna klubben. Den franska mittfältaren har kopplats ihop med en flytt till Juventus.

Hård konkurrens

Det kommer bli svårt för PSG att vinna kampen om Nainggolan. Flera av Europas största klubbar vill locka till sig belgaren. ChelseaManchester United och Inter är intresserade av att värva mittfältaren.

Samtidigt gör Roma allt för att behålla spelaren. De har erbjudit Nainggolan ett nytt, förbättrat avtal med klubben.

Det påstås att Nainggolan själv är osäker på om han vill stanna i Romklubben. 29-åringen är sugen på att testa på en ny utmaning efter att ha varit i Roma i tre och ett halvt år.

C More Premium gratis 1 månad? Så gör du för att få C More Premium gratis!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply