Paris Saint-Germain jagar Dele Alli

Paris Saint-Germain jagar Dele Alli

Fransmännen vill värva från Tottenham

Dele Alli kan lämna Tottenham i sommar. Engelsmannen jagas av Paris Saint-Germain, rapporterar Transfermarketweb.

Dele Alli har haft två fantastiska säsonger i Premier League. Det har gjort så att flera storklubbar vill värva Tottenhams engelsman. Bland annat har det sagts att Real Madrid vill plocka in spelaren för en halv miljard. Nu ger sig en annan förening in i jakten på spelaren. Paris Saint-Germain vill plocka in Alli, skriver Transfermarketweb.

PSG riskerar att förlora både Blaise Matudi och Marco Verratti i sommar. Den förstnämnda har kopplats ihop med Juventus medan hans italienska kollega sägs vilja flytta till Barcelona. Därför vill den franska klubben värva in nya mittfältare. Där ser man Alli som ett perfekt alternativ.

Mittfältarens nuvarande kontrakt med Tottenham gäller till och med juni år 2022. Han sägs vara till salu för cirka 60 miljoner euro.

PSG jagar flera

Samtidigt som PSG vill värva Alli arbetar man även för att ta in andra spelare. Den franska huvudstadsklubben har till exempel gett sig in i jakten på Kylian Mbappé. Dessutom talas det om att PSG är nära en värvning av Borussia Dortmunds Pierre-Emerick Aubameyang.

Tidigare idag listade vi på Silly Season Sverige tio klubbar som bör värva i sommar. På den listan var PSG med, och nu ser det ut som att klubben agerar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply