Radja Nainggolan väljer Manchester United före Chelsea

Radja Nainggolan allt närmare flytt till Chelsea

Nainggolan uppges nobba Chelsea för konkurrenten

Det ser inte ut att bli någon flytt till Chelsea för Radja Nainggolan. Enligt uppgifter ska mittfältaren var mer intresserad av att flytta till ligakonkurrenten Manchester United. 

Radja Nainggolan har länge kopplats ihop med Chelsea och enligt rykten ska klubbens nye tränare Antonio Conte ha träffat spelaren på ett hotell i Rom tidigare i maj. Det trots att Nainggolan själv hävdat att han trivs bra i Roma och inte planerat att flytta. Chelsea har dock inte varit ensamma om att vara intresserade av belgarens signatur, utan även Manchester United ska vilja värva in mittfältaren. Idag publicerar engelska Daily Star en text där Manchesterklubben uppges vara Nainggolans förstaval.

Tackat nej till Chelsea

Enligt den italienska journalisten, Nicholas Shira, som skriver för La Gazetta Dello Sport ska Nainggolan inte vilja flytta till Chelsea – men däremot fortfarande vara öppen för en flytt till José Mourinhos Manchester United.

Flera klubbar intresserade

Även Paris Saint-Germain, Barcelona och Inter har tidigare visat intresse för 28-åringen, som lär bli en viktig spelare för Belgien under sommarens EM-turnering i Frankrike.

Radja Nainggolan har kontrakt med Roma till 2020 och lär därför bli dyr för de klubbar som är intresserade av att köpa loss mittfältaren.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply