Chelsea och Liverpool vill värva Rúben Neves

Chelsea och Liverpool vill värva Rúben Neves

Rúben Neves flyttar till England?

Rúben Neves kan vara på väg att lämna Porto för Premier League. Både Chelsea och Liverpool vill värva talangen, rapporterar Daily Mirror

I måndags blev det officiellt att André Silva flyttar till Milan. Nu kan en till talang vara på väg att lämna Porto. Både Chelsea och Liverpool vill värva Rúben Neves, enligt Daily Mirror.

Källor inom den portugisiska klubben säger att Neves vill lämna Porto under den här sommaren. Spelaren anser att han är redo för att spela i en större liga och för en större förening.

Talangens nuvarande kontrakt med Porto gäller i två år till. I det avtalet finns en utköpsklausul på cirka 40 miljoner euro.

Sedan han var åtta år gammal

Neves kom till Porto under år 2005. Då var han endast åtta år gammal. Sedan dess har talangen tagit sig från föreningens ungdomslag till A-laget. Portugisen debuterade för Portos A-lag i augusti 2014. Efter det har han gått från klarhet till klarhet. Neves ses som en av de mest lovande spelarna i hela Europa.

I sommar kommer talangen att representera Portugal U21-EM. Klick här för att se hela den portugisiska truppen till sommarens mästerskap i Polen.

Fler artiklar om Premier League

C More Premium gratis 1 månad? Så gör du för att få C More Premium gratis!

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply