Blaise Matuidi kan lämna PSG för Juventus

Blaise Matuidi kan lämna PSG för Juventus

Matuidi tvekar om förlängning med Paris Saint-Germain

Säger i en intervju med fransk media att han blivit erbjuden ett nytt kontrakt med PSG men att han är osäker på om han vill förlänga.

Efter att Zlatan Ibrahimovic lämnat Paris Saint-Germain inte varit lika bra som med svensken i laget. För tillfället ligger man på andra plats i Ligue 1 med tre poäng upp till Monaco och det finns många frågetecken i den franska huvudstadsklubben. Bland annat pratas det om att man inte kommer fortsätta med Unai Emery på tränarposten samtidigt som Ángel Di Maria och Edinson Cavani inte är helt säkra på spel på Parc des Princes efter sommaren.

SE ÄVEN: PSG Lönelista 2017 & Juventus löner 2017

En annan spelare som under gårdagskvällen uttryckte sig om sin framtid är Blaise Matuidi. Fransmannen anslöt till PSG sommaren 2011 men har under den senaste tiden inte fått kontinuerligt med speltid, något som gör att han kan lämna klubben i sommar.

– Klubben har erbjudit mig ett nytt kontrakt men jag har inte bestämt mig, jag kommer överväga det hela. Allting är möjligt och i slutet av säsongen kommer jag ta ett beslut, säger Matuidi.

Spelarens kontakt går ut nästa sommar och tidigare har det pratats om att flera klubbar är intresserade av fransmannens underskrift. Förra sommaren sades spelaren vara så gott som klar för Juventus, men tillslut blev det ingen övergång.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply