Uppgifter: Arsenal gör klart med Sead Kolasinac

bet365
Uppgifter: Arsenal gör klart med Sead Kolasinac

Sead Kolasinac klar för Arsenal?

Enligt brittisk press är Arsenal överens med försvararen från Schalke 04 som anslutar till den engelska huvudstadsklubben i sommar.

Likt de senaste säsongerna var Arsenal länge med i toppstriden men efter jul och nyår har man gått och in i en formsvacka och stått för flera svaga resultat. I senaste omgången förlorade man med hela 3-0 borta mot Crystal Palace och Wengers framtid i klubben blir allt med osäker. Något som dock sägs vara klart inför nästa säsong är värvningen av Sead Kolasinac. Bosnien som för närvarande spelar i tyska Schalke 04 sitter på ett utgående kontrakt och sägs ansluta till Arsenal i sommar.

Arsenal ligger för närvarande på sjunde plats i Premier League-tabellen och då försvaret varit under kritik större delar av säsongen har nu Gunners valt att försöka hämta in vänsterbacken.

Affären sägs dock inte vara helt i hamn, detta då det även ska finnas intresse från Serie A att värva spelaren. Bland annat ska både Juventus och AC Milan ha visat intresse för 23-åringen som även finns på önskelistan för Tottenham Hotspur till nästa säsong.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar spelarna i Arsenal

Mesut Özil osäker på framtiden

Då Arsenal har det svåt att nå en Champions League-plats till nästa säsong är det tveksamt om flera spelare kommer stanna i klubben. Ett av namnen är Mesut Özil som tidigare uttalat sig om de kommande säsongerna.

– Jag vill vinna Champions League och titeln. Jag anser att den här klubben har potentialen att vinna dessa troféer. Som spelare är man aldrig nöjd. Som spelare vill man alltid ha mer, man vill vinna ligan och Champions League. Den här klubben är stor och har potential att uppnå mycket och jag hoppas det fungerar bättre i framtiden. Jag har ett år kvar på mitt kontrakt så vi får se hur det blir. Jag hoppas vinna ligan och Champions League här.

SE ÄVEN: LISTA: Arsenals nio sämsta värvningar under Arsene Wenger

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply