Inter planerar bud på Monaco-trio

Inter planerar bud på Monaco-trio

Inter vill storsatsa till nästa säsong

Enligt italiensk media kommer Milanoklubben sikta in sig på att värva flera stora namn, bland annat från årets succélag i Champions League, Monaco.

Med drygt en månad kvar av Serie A ligger Inter på sjunde plats med fyra poäng upp till Europa League-spel. På lördagsförmiddagen tappade man 0-2 till 2-2 i derbyt mot AC Milan och nu planerar lagets ägare en renovering både på tränarposten och i truppen under sommaren. Det har länge pratats om att den svartblåa klubben vill storsatsa genom att köpa in dyra spelare men så har inte fallet blivit. Ny drar ryktena ännu en gång igång och nu pratas det om att man vill värva två spelare samt tränaren Leonardo Jardim från AS Monaco.

SE ÄVEN: Inter och Milan gör upp om PSG-stjärnan

Det är italienska TMW som kommer med uppgifterna om att Inter vill skriva kontrakt med Jardim som tagit sitt Monaco till kvartsfinal i Champions League med ett ungt och talangfullt lag. Det är dock inte bara Venezolanen som Inter vill värva, man har även riktat blickarna mot lagets franske supertalang Kylian Mbappé som endast är 18 år. Man är dock inte ensamma i kampen om ytterforwarden då bland annat Real Madrid ska vara beredda att betala spelarens klausul.

Förutom Mbappé ska även Bernardo Silva vara en av spelarna som Inters indonesiske ägare vill vräva till klubben. Den 22-årige portugisen jagas även han av flertalet storklubbar runt om i Europa och Inter satsar att värva båda spelarna, i värsta fall en av de.

Förutom de båda spelarna från Monaco har man även ögonen på två spelare från Serie A, nämligen Federico Bernardeschi i Fiorentina och Domenico Berardi från Sassoulo.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply