Tottenham överväger Salah-bud

bet365

Mohamed Salah kan hamna på White Hart Lane

Mohamed Salah har imponerat i Fiorentina under våren, nu överväger Tottenham att buda på egyptiern som tillhör Chelsea, men man fruktar att stadskonkurrenten inte är villiga att sälja. 

Mohamed Salah imponerade stort i Basel under sina två säsonger i den schweiziska klubben, så mycket att Chelsea hostade upp hela 11 miljoner pund för egyptiern i Januari 2014. Väl i Chelsea hade 22-åringen svårt att hitta rätt och under det senaste transferfönstret lånades han ut till Fiorentina i Serie A. Där har Salah gjort succé och blivit en nyckelspelare för Montellas mannar.  Så mycket att Tottenham nu enligt Daily Mirror ska överväga ett bud på den snabbe ytterspringaren. Man är dock rädda att Chelsea inte ska gå med på att sälja till stadskonkurrenten.

Klubben från norra London har ännu inte lagt något bud men följer utvecklingen noggrant. Chelsea kommer troligtvis göra sig av med 22-åringen i sommar, trots det tror sig Tottenham att Chelsea ska vara ovilliga att göra affärer med dem. Detta då Tottenham i Januari 2014 uttryckte sitt intresse för den förre Chelsea-spelaren Juan Mata, men istället hamnade den spanska spelfördelaren i Manchester United.

Slut på stora spelarköp

Spurs ska enligt uppgifter även vara intresserade av Bayer Leverkusens sydkorean Son Heung Min. Där får man göra upp med Liverpool som har varit intresserade av den tyska klubbens målkung under en tid. Leverkusen ska värdera sin ytter till 15 miljoner pund.

Läs artikeln: ”Liverpool har scoutat honom”

Tottenhams ägare Daniel Levy avslöjade förra månaden att klubben letar efter spelare i prisintervallen mellan 10-15 miljoner pund, efter att klubben skrotat policyn att spendera stort efter några mindre lyckade spelarköp och istället gå tillbaka till att hitta prisvärda talanger.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply