Ashley Young erbjuds nytt kontrakt

bet365

29-åringen sägs enligt engelsk media att bli erbjuden ett nytt kontrakt efter säsongen som sträcker sig över ytterligare tre år.

En av få ljusglimtar under Louis van Gaal har varit Ashley Young och nu ser det ut som att mittfältaren kommer att förlänga Manchester United, det rapporterar Daily Mail. Young som kom till klubben 2011 har denna säsong även tagit Ángel di Marias startplats då argentinaren inte alls kommit upp på den nivå man hoppats när man köpte honom från Real Madrid. Det nya kontraktet för Young ska enligt uppgifter sträcka sig över ytterligare tre år och spelaren kommer att tjäna omkring £120.000 i veckan om han skriver på.

Spelarens framtid var först osäker när Louis van Gaal tog över tränarposten förra sommaren men den Stevenage-födde spelaren har verkligen visat att han vill vara kvar i klubben och nu har Uniteds klubbledning alltså belönat honom med ett nytt kontrakt. Yttermittfältaren fyller 30 senare i år och sägs enligt tidningen vilja spela resten av karriären i Manchester-klubben.  Efter att snart ha gjort fyra säsonger börjar spelaren se slutet på karriären men vill skriva ett sista stort kontrakt innan han troligen går till ett mindre lag.

Landslagsaktuell

Ashley Young kommer även att försöka att komma tillbaka till det engelska landslaget och spelaren hoppas kunna komma tillbaka till landskamper. Young har inte spelat i landslaget sedan i september 2013 men Hodgson sägs ha koll på spelaren och Young förväntas vara med i truppen som offentliggörs senare i maj.

Den 7 juni åker till England till Dublin för att möta Irland och en vecka senare möter man Slovenien på hemmaplan i kvalet till EM 2016.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply