bet365

Uppgifter: Falcao kan bli kvar i United – om De Gea stannar

Falcao kan bli kvar i Manchester enligt engelska medier

Det har spekulerats länge i vad som händer med Falcao när låneperioden i Manchester United är över. Allting har tytt på att colombianen lämnar klubben, men nu kommer nya uppgifter som säger att Falcao kan bli kvar trots allt.

Radamel Falcao kom till Manchester United inför säsongen på ett lån från Monaco. Man kan lugnt konstatera att Falcao inte levererat enligt de högt ställda förväntningarna som då fanns på 29-åringen. Missade målchanser i mängder och skador har strulat till det för anfallaren och allt har tidigare pekat på att Falcao inte köps loss av United utan får återvända till Monaco efter säsongen. Nu rapporterar Manchester Evening News att den tidigare skyttekungens framtid kan avgöras av – David De Gea.

Representeras av samma agent

Manchester United har intensifierat förhandlingarna gällande en kontraktsförlängning med sin stjärnmålvakt David De Gea. Burväktaren representeras av Jorge Mendes, samma agent som har Falcao i sitt stall av spelare.

Tidningen uppger att klubben kan tänka sig att behålla Falcao i ytterligare en säsong för att på så sätt tillfredsställa Mendes vilket kan leda till en mer smärtfri förhandling angående De Gea. Källor inom United säger att de bägge spelarnas öden är sammanflätade med varandra.

Louis van Gaal uttalade sig för några dagar sen om att man erbjudit De Gea en väldigt lukrativ kontraktsförlängning som skulle innebära att spanjoren kommer att tjäna två miljoner kronor i veckan. Det är ännu oklart om De Gea kommer att acceptera förslaget.

Falcao har inte gjort mål sedan den 31:e januari och sammanlagt har det enbart blivit fyra mål på 27 framträdanden.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365