Danny Rose på Manchester Citys radar

Manchester City överväger bud på Tottenhams Danny Rose

Manchester City kommer troligtvis göra en spelar-rokad i sommar för att föryngra sin trupp. Nu skriver Daily Mirror att en av spelarna som kan ansluta är Tottenhams vänsterback Danny Rose. Manchester City ska enligt uppgifter vara redo med ett bud på 24-åringen. 

Det har läge pratats om att Manchester City kommer att föryngra sin trupp inför nästa säsong, då man nu står med den äldsta truppen i hela Premier League. Spelare som Yaya Toure med flera har ryktats på väg bort från klubben för att göra plats för nytt och fräscht. En av spelarna som kan ansluta är Tottenhams vänsterback Danny Rose. Daily Mirror skriver att City ska vara redo att lägga ett bud värt 12 miljoner pund för 24-åringen.

Vänsterbacks-positionen är en plats City enligt uppgifter vill förstärka inför nästa säsong, där nuvarande Aleksandar Kolarov samt Gael Clichy inte imponerat under säsongen. Rose, som har fyra år kvar på sitt kontrakt med London-klubben, ska nu alltså vara den man vill ska fylla vänsterbacken med.

24-årige Rose, som spelat 27 matcher för sitt Tottenham i Premier League under säsongen, kom till klubben från Leeds 2007. Sedan dess har han varit utlånad i flera omgångar. Men den här säsongen har Rose äntligen blommat ut inför den nye tränaren Mauricio Pochettino och Rose lyckades även spela till sig en engelsk landslagströja under säsongen. Dessvärre tvingades han tacka nej på grund av skador.

Nu kan alltså Manchester City kanske bli nästa klubbadress för 24-årige Rose som under säsongen mäktat med två mål från sin vänsterplats.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply