Mourinhos transferkrav i sommar

Chelsea letar nyförvärv i La Liga

Efter att Chelsea vunnit Premier League överlägset denna säsong blickar man framåt och letar nyförvärv till nästa säsong.

Chelsea har redan en lista med spelare som man vill värva till nästa säsong och fyra av spelarna är mer intressante för Jose Mourinho. Enligt den brittiska tidningen Daily Mail ska London-klubben vilja värva fyra spelare från topplag i den spanska ligan. Tidningen skriver att Chelsea hört av sig till Barcelona för att försöka värva Pedro för att förstärka anfallslinjen till nästa säsong. Kanariern har inte haft någon bra tid under de senaste säsongerna i Barcelona och under det senaste året har det pratats väldigt mycket om att Pedro ska lämna klubben. 27-åringen har fått sitta på bänken då Luis Enrique istället valt att starta med Messi, Neymar och Suárez längst fram. Daily Mail skriver att ’Pedrito’ ska vara en spelare som ligger högt upp på Jose Mourinhos önskelista och att Premier League-klubben kommer att göra ett försök att köpa loss spelaren vars kontrakt går ut nästa sommar.

Det är inte bara Pedro som man vill värva för att förstärka anfallslinjen. Enligt tidningen ska man även ha ögonen på Atlético Madrids anfallare Antoine Griezmann som efter flytten från Real Sociedad växt ut och blivit en av Europas bästa anfallare. Fransmannen har denna säsong stått för 22 ligamål i den spanska huvudstadsklubben vilket har gjort att flera storklubbar i Europa riktat blickarna mot Atlético-anfallaren.

Mourinho vill värva försvarare från Real Madrid

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply