David Moyes kan återvända till Premier League

bet365

Efter att ha fått Real Sociedad på benen i den spanska ligan kommer nu uppgifter om att Moyes kan återvända till Premier League.

David Moyes kan komma tillbaka till Premier League efter säsongen, det rapporterar engelska Daily Mirror. Tabloiden avslöjade under onsdagsmorgonen att Newcastle United letar efter en ny tränare då John Carver troligen inte kommer att fortsätta nästa säsong. För tillfället ligger Newcastle på 15:e plats i ligan med endast två poäng ner till Sunderland på nedflyttninsplats och ledningen har nu börjat se sig om efter Carvers ersättare.

Laget har endast tagit en seger på de tio senaste matcherna och nu har man pekat ut Real Sociedad-tränaren som en potentiell ersättare inför nästa säsong.

Det kommer dock inte att bli en lätt uppgift för Newcastle att knyta åt sig tränaren. West Ham United ska även vara intresserade av tränarens tjänster då Sam Allardyces kontrakt går ut efter säsongen och ingen av parterna har i nuläget någon intention att förlänga kontraktet.

Bra insats i La Liga

Sen Moyes tog öven Real Sociedad i november har man fått ordning på sitt spel och i Spanien sägs man vara nöjda med skottens första tid i klubben. Efter att 52-åringen tog över tränarposten har man bland annat slagit lag som Barcelona och Sevilla och tagit sig upp stabil mark i tabellen.

Antoine Griezmann avgörande

En av orsakerna till att det inte gått alls lika bra för baskierna denna säsong är att man sålt bland annat Antoine Griezmann till Atlético Madrid och Claudio Bravo till Barcelona. De båda var nyckelspelare i laget förra säsongen, speciellt Griezmann som tillsammans med Carlos Vela stod för hälften av lagets mål. Bravos ersättare, Gerónimo Rulli som inför säsongen kom från Estudiantes har gjort en godkänd säsong men håller inte samma klass som Bravo än, Rulli är dock endast 22 år gammal.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply