Everton vill värva Nicolas Gaitan

Atlético Madrid kan göra sig av med Nicolas Gaitan

Nicolas Gaitan kom som ett hett nyförvärv till Atlético Madrid från Benfica efter en del riktigt bra år i Portugal. Argentinaren har inte blommat ut i Atlético och nu förbereder sig klubben för att göra sig av med yttermittfältaren.

Under sina sex år i Benfica blev Nicolas Gaitan känd som assistkungen. Den vänsterfotade yttermittfältaren hade ett ruskigt fint tillslag, framför allt i inläggsspelet var han vass. Sommaren 2016 köptes han därför upp av Atlético Madrid, men succén har uteblivit i den spanska huvudstaden. Istället har det blivit bänknötande under stora delar av tiden i Spanien för Gaitan.

Fotbollsarenor VM Ryssland

Argentinaren som hunnit bli 29 år vill därför flytta i hopp om speltid. Atlético sägs också vilja det och enligt AS finns det flera intresserade klubbar. Inte minst Everton men även andra klubbar från Premier League sägs vara sugna.

Passar Gaitan i England?

Everton är inte jätteheta på marknaden just nu efter att ha varit väldigt aktiva i somras. Däremot har det varit två löjliga rykten under hösten, ett angående en spelare och ett gällande en tränare. 

Även West Ham, Southampton och Crystal Palace sägs vilja ha Gaitan. Frågan är om Gaitan passar i Premier League då han är tunn och vek i närkampsspelet.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply