Liverpool har sett ut Coutinhos ersättare

Liverpool har sett ut Coutinhos ersättare

Liverpool vill ersätta Philippe Coutinho med Manuel Lanzini

Brassen Philippe Coutinho har verkligen blommat ut de senaste året och han är just nu en av de absolut bästa i Premier League. Rapporterna om en flytt till Barcelona blir bara fler och fler, men Liverpool sägs redan ha sett ut brassens ersättare.

Philippe Coutinho kommer allt närmre en flytt från Liverpool till Barcelona. Det har spansk och brittisk press rapporterat under hösten. FC Barcelona ska för närvarande jobba på att försöka värva spelaren och spanjorerna sägs vara ganska säkra på att man kommer få till en affär. Det kom nya uppgifter så sent som den 30:e januari som uppgav att brassen letade hus i Barcelona under mellandagarna.

Fotbollsarenor VM 2018 Ryssland

Vem ska då ersätta den extremt skicklige mittfältaren? Enligt uppgifter från The Sun har Liverpool börjat se sig för och fastnat för en argentinare i West Ham. Det handlar om Manuel Lanzini som man tror kan få en likvärdig utveckling som Coutinho i klubben.

Lär bli dyr

Manuel Lanzini är också han en offensiv mittfältare och har en väldigt lik spelstil, man kan nästan säga att Lanzini är en mindre utvecklad variant av Coutinho. Den 24-åriga argentinaren lär dock kosta en hel del att köpa loss. Han är nämligen en nyckelspelare för West Ham som inte vill bli av med honom.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply