bet365

Simeone avfärdar spekulationerna om Everton – stannar i Atletico

Diego Simeone har sagt att han vill stanna kvar i Atletico Madrid. Enligt Sky Sports News säger Simeone själv att han vill stanna kvar i klubben för de närmaste kommande åren åtminstone.

Simeone har ett kontrakt som sträcker sig till 2020 med klubben och inför lördagens derby mot Real Madrid berättade han ”Min framtid är bunden till Atletico”. Diego är säker på att klubben vill fortsätta sitt samarbete med honom i flera år framåt.

Sky Sports News skriver att Evertons jakt på en ny tränare fortsätter och man har kontaktat Sam Allardyce men där fick man ett negativt besked. Man har även försökt att locka över Watfords huvudtränare Marco Silva, men Marco har varit tydlig med att han vill stanna på Vicarage Road. Den stora frågan som Everton-fansen ställer sig är vem som kommer vända skutan åt rätt håll igen.

Simeone avfärdar spekulationerna om Everton - stannar i Atletico

En annan person som det spekuleras om är Atletico Madrid spelaren Antoine Griezmann som ryktas bort från klubben. En klubb som har kopplats ihop med spelaren är Manchester United som även visade sitt intresse redan i somras men då valde man istället att värva den belgiska storstjärnan Romelu Lukaku. Griezmanns kontrakt löper ut 2022 med klubben och han bara stått för 2 mål hitills under säsongen i ligaspelet.

Diego Simeone hyllar sin spelare och menar att han är lagets mest talangsfulla spelare och är den viktigaste pjäsen i anfallsspelet. Sagan om Antoine Griezmann lär fortsätta framöver.

Simeone avfärdar spekulationerna om Everton - stannar i Atletico
Här hittar du även info om statistik, startelvor och H2hAtlético Madrid Real Madrid TV Kanal och Atlético Madrid Real Madrid TV Tider!

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply