Pique välkomnar Pogba till Barca

Pique välkomnar Pogba till Barca

Förre United-stjärnan välkomnar Pogba

Manchester United är på väg att förlora en av sina största stjärnor någonsin. Det då Paul Pogba kan vara på väg att lämna för FC Barcelona.

Något som redan varit på väg att hända ett tag, men nu kan vara ännu närmare. Det efter Manchester-lagets kollaps mot Tottenham det senaste, något som gjorde att många tappade hoppet om ett pånyttfött United.

Det kan även ha inneburit ett förlorat hopp om att behålla storstjärnan Paul Pogba. För Barcelona har fram till fredag på sig att köpa loss honom, något som kan ske nu. Samtidigt går Barca-mittbacken, och den förre United-spelaren, Gerard Pique ut och säger att gärna skulle välkomna fransmannen in i truppen.

”Kan bråka sig bort?”

LÄS MER: US Open tennis TV-tider

Samtidigt som United verkar vägra att släppa sin superstjärna. Men frågan är om Pogba själv accepterar det, och nu kan han därför bråka sig iväg från klubben. Det är något som engelsk media rapporterar.

För istället för att bara acceptera att han måste stanna kvar i klubben, så vill ju fransmannen göra det han kan för att ska kunna bli Iniestas ersättare på Barcas innermittfält. Katalanerna är samtidigt beredda på att betala rejäla summor för Pogbas tjänster.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply