bet365

Pique kan återvända till Manchester United

Pique kan återvända till Manchester United

Pique kan lösa Uniteds mittbackskris?

Det har ryktats mycket om hur Manchester United ska lösa sin kris i försvarsspelet. Ett alternativ verkar vara att ta tillbaka en gammal bekant, nämligen Gerard Pique.

För Barca-mittbacken tillhörde under ett det röda laget från Manchester. Men med redan ett väletablerat mittbackspar i The Red Devils så valde till slut Pique att gå tillbaka till Barca, där det blev succé. Nu kan det dock komma att bli en ny flytt.

Eller? Nåja, det är lösa rykten från Daily Star som berättar om att United skulle vilja köpa loss mittbacksstjärnan. Men å andra sidan verkar det inte allt för troligt. Det då Pique själv säger till tidningen att han är nöjd med att spela i klubben (Barcelona) i hans drömmar.

Kan återvända till Manchester

MER SPORT: US Open tennis prispengar

Gerard Pique kom till FC Barcelona som 10-åring och efter spel i bland annat Manchester United och Real Zaragoza återvände han till Barca sommaren 2008. Han blev där en av stöttesspelarna i Pep Guardiolas lag som var med och vann sex titlar under en säsong. totalt har det blivit 3, Champions League-titlar, 6 ligatitlar, 5 Copa del Rey-titlar, 5 titlar i spanska supercupen, 3 titlar i UEFA Super Cup och 3 guld i klubblags-VM.

Totalt har det blivit över 400 matcher och nära 40 mål för Pique i den rödblåa tröjan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply