bet365

Uppgifter: Arsenal vill värva Moussa Dembele

Uppgifter: Arsenal vill värva Moussa Dembele

Arsenal på jakt efter anfallare

Den engelska huvudstadsklubben sägs ha siktet inställt på spelaren under det kommande transferfönstret. Detta för att förstärka den offensiva linjen inför våren.

Arsenal har under det senaste året hämtat in flertalet spelare för att försöka ta sig tillbaka till toppskiktet av Premier League. Den senaste stora anfallaren att ansluta är Pierre-Emerick Aubameyang men Unai Emery är inte nöjd med sin uppsättning av offensiva spelare. Han vill därför förstärka ännu mer under januarifönstret och nu kommer brittiska medier med uppgifter om att den spanske tränaren pekat ut ett namn han vill se på Emirates Stadium efter vinteruppehållet.

Enligt bland annat Goal och Bleacher Report ska Gunners nu sikta in sig på Celtics franske anfallare Moussa Dembele. 22-åringen har ett kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2020 och har gjort stor succé i den grönvita tröjan.

Det är oklart hur mycket en affär kan komma att bli värd. Arsenal kan dock komma att betala omkring 50 miljoner euro för spelarens tjänster.

SE ÄVEN: Arsenal-stjärnornas löner 2018

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365