US Open tennis TV-tider – så kan du se US Open tennis på TV idag!

US Open tennis TV-tider - så kan du se US Open tennis på TV idag!

US Open på TV idag & live stream – Följ US Open tennis på svensk TV

US Open tennis TV-tider? Se US Open tennis på TV idag? Se US Open tennis på nätet gratis? Så gör du för att se US Open tennis på TV gratis. Här går vi igenom hur du kan se US Open tennis gratis på nätet. För den som vill se US Open på TV kan det vara lite svårt. Men det finns två sätt att göra det, och det är antingen Discovery+ eller genom UnibetTV. Du kan se och spela på US Open gratis hos Unibet. Självklart går det även att följa US Open på andra sätt. Se och spela på US Open live =>

US Open tennis TV-tider - så kan du se US Open tennis på TV idag!

US Open tennis TV-tider: nästa Grand Slam på TV: US Open i New York!

Det är äntligen dags för den hetaste tennisturneringen i USA, och en av de hetare i världen. Det när US Open kommer att dra igång. Vi ska dock inte blanda ihop US Open golf med den här turneringen, som förstås spelas med ett par tennisrack på en tenniscourt.

Några av världens klart bästa tennisspelare kommer så klart att finnas på plats när det är dags för de bästa tennisspelarna i världen att göra upp. Djokovic, Nadal, Federer och många fler kommer att vara på plats. Dessutom en skadefri Andy Murray, som väntas spela sin första stora Grand Slam på nära 1,5 år. Hur kommer det att gå?

Spela och streama US Open med Unibet

US Open tennis TV-tider? För dig som dessutom vill vinna stora pengar, och streama US Open, så kommer det att gå att göra via Unibet. Den här spelsajten erbjuder till exempel dig en jackpott på totalt 750 000. Spela för 50 kr per match och få en lott, sen kan du vinna stora pengar. Se och spela på tennis live =>

Går så här för att se och spela på US Open – steg för steg

Du är garanterat här för att försöka hitta ett sätt för att se tennis under 2023. Det är inget svårt. Tack vare Unibet är det möjligt att se på massor av sport live. Det inkluderas även US Open tennis.

Gör så här:

  • Först ut så måste du skapa dig ett konto, eller logga in på det som du redan har.
  • Följ upp det här med att göra en minimuminsättning på ditt spelkonto.
  • Nu går det att streama US Open tennis på UnibetTV!

För dig som letar efter till exempel tennis TV tider 2023 så går det även att hitta här. Bra att tänka på vad det gäller när visas tennis är att det är en turnering. Vi har tur i Europa, för till viss del är den anpassad för oss. Men framför allt är de bästa matcherna på natten, något som gör det kommer bli en del nattmatcher för vår del. På tal om tennis och tider så går de att hitta i just den här artikeln. Se och spela på tennis live =>

US Open tennis TV-tider – bäst chans att vinna turneringen

Vad det gäller den som förväntas vinna så kommer Novak Djokovic (2,25) förstås att gälla som favorit. Det här medan så väl Carlos Alcaraz (2,70) som Daniil Medvedev (11,00) inte är allt för långt ifrån. Det här är den trio som förväntas att gå längst. Troligtvis lär två av de här tre namnen gå till final.

Samtidigt kan vi också hitta några som har skrälläge. Det här till exempel stortalangen Jannik Sinner (15,00), Stefanos Tsitsipas (34,00) och Alexander Zverev (34,00). Det ska bli intressant och se vad den sistnämnde kan göra nu när han äntligen verkar vara skadefri.

US Open vinnare 2023 Odds
Novak Djokovic 2,25
Carlos Alcaraz 2,70
Daniil Medvedev 11,00
Jannik Sinner 15,00
Stefanos Tsitsipas 34,00
Alexander Zverev 34,00
Holger Rune 41,00
Taylor Fritz 67,00
Casper Ruud 67,00
Hubert Hurkacz 81,00

US Open tennis live stream

US Open tennis TV-rättigheter hos Eurosport

Vad det gäller tennis TV rättigheter på TV så finns det ju faktiskt en hel del att hålla koll på. Inte minst så är det här en typ av TV-rättigheter som har studsat mellan de olika TV-husen. Stundtals har ju nästan alla av de olika bolagen ägt rättigheterna.

Nu är det dock Discovery. Och inte bara för US Open, utan för alla Grand Slam-turneringar inom tennisen. Det med ett jättekontrakt som alltså innehåller det största inom tennisen. Se och spela på tennis live =>

US Open tennis TV-tider 2023

Först och främst så är det den 27:e augusti 2023 som US Open servas igång. Då inleds den första omgången för så väl damer som herrar. Det är nu som de lite mindre spelarna ska försöka visa upp sig på allvar. Kanske är det deras chans att skrälla. Men samtidigt är det också en omgång där favoriterna förväntas att gå vidare enkelt.

Sen fortsätter det med runda 2, 3 samt åttondelsfinaler, kvartsfinaler och till slut semi samt finaler. När finalmatchen är spelad så har det nästan passerat två veckor, eftersom finalen i US Open är schemalagd till de 9 september.

Se US Open tennis på TV: pris och krav för att kunna se US Open på TV idag!

Det som krävs först och främst är att du skaffar ett abonnemang hos Discovery så måste du först se till att skaffa ett TV-abonnemang som faktiskt innehåller Eurosport-kanalerna. Men det kan ju också vara så som att du vill streama US Open tennis. Då kan du göra så här.

Köp ett abonnemang för Eurosport. Det kommer att kosta från från 40 till 70 kr i månaden, beroende på vilket paket du väljer att köpa.

Svenskarna och US Open tennis

I Sverige har faktiskt tennisen varit ganska så stor genom historiens gång. Det här är något som inte minst beror på tre herrar: Mats Wilander, Stefan Edberg och framför att Björn Borg. Den sistnämnde är ju Sveriges främste tennisspelare genom tiderna, och en av de bästa idrottarna med för den delen.

Det är mycket tack vare honom som svenskarna fick upp ögonen för tennis. Men även Edberg och Wilander har visat upp fantastiska resultat genom åren.

Förutom de här så till exempel Jonas Björkman, Robin Söderling och Åsa Svensson tillsammans med Catarina Lindqvist varit spelare som satt tydliga fotspår i den svenska tennishistorian. Något John McEnroe också var. Även om han inte är svensk så blev han 2014 invald i svensk tennis Hall of Fame. Inte minst efter hans heta dueller med Björn Borg under 70-talet.

Vinnare av US Open tennis sedan 2010-talet

Ta dig en titt på alla som har vunnit turneringen sedan 2010-talet. Här hade framför allt Rafael Nadal och Novak Djokovic tillsammans med Carlos Alcaraz sin storhetstid.

År Vinnare Tvåa Resultat
2023
2023 Carlos Alcaraz Casper Ruud 6–4, 2–6, 7–6 (7–1), 6–3
2021 Daniil Medvedev Novak Djokovic 6–4, 6–4, 6–4
2020 Dominic Thiem Alexander Zverev 2–6, 4–6, 6–4, 6–3, 7–6(8–6)
2019 Rafael Nadal Daniil Medvedev 7–5, 6–3, 5–7, 4–6, 6–4
2018 Novak Djokovic Juan Martín del Potro 6–3, 7–6(7–4), 6–3
2017 Rafael Nadal Kevin Anderson 6–3, 6–3, 6–4
2016 Stan Wawrinka Novak Djokovic 6–7(1–7), 6–4, 7–5, 6–3
2015 Novak Djokovic Roger Federer 6–4, 5–7, 6–4, 6–4
2014 Marin Čilić Kei Nishikori 6–3, 6–3, 6–3
2013 Rafael Nadal Novak Djokovic 6–2, 3–6, 6–4, 6–1
2012 Andy Murray Novak Djokovic 7–6(12-10), 7-5, 2–6, 3–6, 6-2
2011 Novak Djokovic Rafael Nadal 6–2, 6-4, 6–7(3), 6–1
2010 Rafael Nadal Novak Djokovic 6–4, 5–7, 6–4, 6–2

US Open tennis TV-tider? Förresten, vill du hitta en US Open live stream så kan vi hjälpa dig med det. Vi skriver även lite om prispengar US Open tennis.

US Open tennis på TV idag - här hittar samtliga US Open tennis TV-tider!

Läs mer om US Open här – US Open tennis TV-tider

Vill du så är det möjligt att läsa mer om US Open på deras hemsida. Men vi på Silly Season Sverige har också en hel del att säga. Till exempel som att sedan 1881 har den här turneringen spelats. Men det kanske största milstolpen var ändå 1978 när turneringen ändrade om, och bytt till att spela på så kallade hard court-banor.

Den som vann första gången var amerikanen Richard Sears. Boston-födde Sears vann de första sju(!) upplagorna av US Open. Något annat intressant är att det bara är en svensk som vunnit. Björn Borg var dock nära flera gånger om. Han var i hela fyra finaler, men förlorade samtliga. Istället blev det Mats Wilander som vann första gången, och hittills enda, när han vann finalen mot Ivan Lendl med 3-2 i set 1988. Se och spela på tennis live =>

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply