Manchester United förbereder bud på Gianluigi Donnarumma

Manchester United förbereder bud på Gianluigi Donnarumma

Supertalangen kan lämna för Premier League

Gianluigi Donnarummas framtid i Milan är fortsatt oviss. Nu uppges Manchester United förbereda ett bud på målvaktstalangen.

Sedan länge har David De Gea ryktats vara överens gällande en övergång till Real MadridManchester United är därför på jakt efter en ersättare på målvaktsfronten, och har tidigare varit intresserade av att värva Atlético MadridJan Oblak. Men även supertalangen Ginaluigi Donnarumma, 18, har nämnts som en potentiell ersättare.

Källor som står nära Milans klubbledning har avslöjat att italienaren är orsäker på om han vill stanna kvar på San Siro efter säsongen. Serie A-klubben har under en längre tid försökt få till en förlängning av spelarens kontrakt, som löper ut nästa år, men än så länge inte lyckats. Detta sägs bero på att Donnarumma själv inte bestämt sig för om han vill lämna för en klubb som utmanar om de största titlarna i Europa eller om han vill hjälpa sin nuvarande klubb att nå tillbaka till sin gamla status.

Förbereder bud

United ser ut att försöka dra nytta av målvaktens osäkerhet. Enligt Telelombardia har José Mourinho nu ställt in siktet på den unge spelaren och kommer att göra allt i sin makt för att locka över honom till Old Trafford under kommande transferfönster om De Gea lämnar för den spanska giganten. Vidare skriver källan att engelsmännen förbereder ett bud på honom värt omkring 75 miljoner euro, motsvarande 732 miljoner kronor, för att få till en affär med spelaren och klubben.

LÄS MER OM MANCHESTER UNITED:

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365