Lista: Premier League bästa målvakter 2016/2017

Lista- Premier League bästa målvakter 2016:2017

10 bästa Premier League-målvakterna under säsongen

Målvakter Premier League? Bästa målvakten i Premier League? Bästa målvakterna i Premier League? Premier Leagues bästa målvakt? Premier League är en av världens bästa fotbollsligor, vilket naturligtvis även genererar många duktiga spelare, på alla positioner. Detta innefattar även målvaktspositionen, där några av Europas bästa målvakter vaktar kassarna. Målvakten är en position som är lätt att glömma bort då han sällan får den uppmärksamhet som förtjänas, men faktum är att det är en otroligt viktig position. Här har vi utgått från en del statistik, men det kan såklart bedra ögat, då försvaret som spelar framför målvakten spelar en enorm roll då det påverkar hur många räddningar målvakten tvingas göra och det handlar såklart minst lika mycket om en generell bedömning av målvakten ifråga.

Premier Leagues 10 bästa målvakter den här säsongen

När en duktig målvakt gör en riktigt snygg räddning kan man bara njuta, och dessa följande målvakter har gjort en hel del på detta område. Men innan vi drar igång med det vill vi på Silly Season Sverige passa på att tipsa om en del andra populära listor, till exempel Tio troligaste tränarlöftena bland Premier Leagues stjärnorPremier League-erans fem bästa anfallare och Sju stjärnor som ratades i Premier League och nu skiner i Europa.

10. Ben Foster (West Bromwich)

Lista Premier Leagues bästa målvakter

Ben Foster har haft en räddningsprocent på 68 procent den här säsongen, däremot får man bortse från att en procentandelen även räknar med långbollar mot mål. 34-åringen har hållit en jämn nivå under hela säsongen och har trots lagets formsvacka mot slutet räddat flera poäng, men kan trots allt inte göra allt på egen hand.

Läs mer om Premier League här:

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply