Roma uppges vilja värva Victor Nilsson Lindelöf

Roma uppges vilja värva Victor Nilsson Lindelöf

Svensken populär bland Serie A-klubbarna

Victor Nilsson Lindelöf har sedan länge ryktats till Manchester United. Nu rapporterar italiensk media att mittbacken jagas av Roma.

Victor Nilsson Lindelöfs vara eller icke vara i Benfica är en ständig fråga, och mittbacken själv har för inte så länge sedan förlängt sitt kontrakt med den portugisiska klubben samt höjt sin utköpsklausul, som nu uppges ligga på 60 miljoner euro. Samtidigt har flyttryktena till Manchester United pågått under hela säsongen och enligt uppgifter sägs de båda parterna vara överens gällande en övergång, men något officiellt uttalande har ännu inte kommit.

LÄS ÄVEN: Så mycket tjänar Victor Nilsson Lindelöf 2016/17

Flytt till Italien aktuell

Tidigare under våren rapporterades det att 22-åringen jagades av Juventus och bara dagar därpå gav sig Inter in i jakten på den svenske landslagsmannens signatur. Med tanke på de utdragna förhandlingarna med United så har ytterligare en klubb från Italien lyckats närma sig spelaren i hopp om en affär med Benfica. Enligt Gazzetta dello Sport är nämligen Roma nu intresserade av att locka till sig försvararen och sägs vara beredda att snuva de andra klubbarna på hans underskrift. En annan storklubb som även visat intresse för den unga försvararen är Paris Saint-Germain.

Nilsson Lindelöf blev portugisisk mästare den här säsongen med sitt Benfica och spelade totalt 32 ligamatcher.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply