bet365

David De Gea överens med Real Madrid

David De Gea överens med Real Madrid

Manchester United säljer David De Gea

Den Madridbaserade tidningen Diario MARCA uppger på fredagsmorgonen att David De Gea är överens med Real Madrid om ett sexårskontrakt.

David De Gea är överens med Real Madrid om ett kontrakt, det rapporterar spanska Diario MARCA på fredagsmorgonen som menar att de båda parterna är överens. Målvakten som tidigare spelat för stadsrivalerna Atlético Madrid kommer skriva på ett sexårskontrakt med Real Madrid samtidigt som spelaren går med på att sänka lönen.

Det är oklart exakt vilka siffror som gäller för det nya kontraktet men erbjudandet som spelaren tackade ja till sommaren 2015 då affären inte gick igenom var på ett sexårskontrakt med en lön på drygt 5,5 miljoner euro netto per säsong, en summa som dock ska ha höjts efter spelarens insatser under den pågående säsongen.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Manchester Uniteds stjärnor

Jose Mourinho inte nöjd

De Gea ska redan ha begärt Manchester Uniteds klubbledning om en försäljning i sommar, detta för drygt tre veckor sen och lagets tränare Jose Mourinho ska inte vara speciellt nöjd med beslutet. Samma vecka som spanjoren ska ha meddelat sina intentioner lämnades han nämligen utanför truppen i matchen mot Sunderland som spelades den 9 april. Innan dess hade spanjoren startat 63 raka matcher med The Red Devils men efter att Mourinho gått ut med att spelaren hade känningar ersattes han istället av Sergio Romero.

När Mourinho fick frågan om De Gea var det ine det mest positiva svaret för United-fansen som kom.

– Jag är inte intresserad av att prata om spekulationer, och jag tror inte heller att han är det. Vi är inne i en viktig period av säsongen och varje match är avgörande. Efter säsongen kan spelarna tänka på sin framtid, sa portugisen.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply