bet365

Uppgifter: Dani Alves är överens med Manchester City

Uppgifter: Dani Alves är överens med Manchester City
bet365

Manchester City värvar Dani Alves?

Manchester City är på väg att värva från Juventus. Klubben är överens om ett avtal med Dani Alves, skriver Football Italia.

Dani Alves hade en imponerande säsong i Juventus. Ytterbacken gjorde flera viktiga mål och assist, bland annat i de två Champions League-semifinalerna mot Monaco. Nu verkar det som att spelarens fina insatser under året tar honom till Premier LeagueAlves är överens med Manchester City, rapporterar Football Italia.

34-åringen är överens om sitt personliga avtal med den engelska klubben. Han ser fram emot att återförenas med Pep Guardiola, som var brasilianarens tränare under fyra års tid i Barcelona.

Nu måste Manchester City övertala Juventus att släppa AlvesSerie A-mästarna påstås vara villiga att sälja försvararen om man får in ett bud på minst 5,7 miljoner euro.

Inte beredda att erbjuda ett långt kontrakt

Det sägs att Alves till en början ville stanna i Juventus. 34-åringen ville ha ett långt kontrakt med föreningen, men italienarna var inte beredda att erbjuda honom det med tanke på hans ålder.

Situationen mellan klubben och spelaren blev sedan sämre då Alves sade att lagkamraten Paulo Dybala var tvungen att lämna Juventus för att kunna utvecklas maximalt.

Fler artiklar från Premier League

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365