Sverige Polen TV U21 EM – vilken kanal visar Sverige – Polen U21-EM på TV? TV-tider!

 Sverige Polen TV U21 EM - vilken kanal visar Sverige - Polen U21 EM på TV? TV-tider!

Sverige vs Polen TV-tider – vem visar Sverige/Polen matchen?

Sverige-Polen TV-kanal – vilken kanal visar Polen-Sverige U21 EM 2017 på TV? Unibet ger dig möjlighet att följa och spela på matchen här! Det är dags för Sveriges andra match i U21-EM. I den första matchen ställdes man mot England och nu är det dags för att spela mot värdnationen Polen. Matchen mot Polen är otroligt viktig, då det kan vara här som det avgörs om Sverige ska ha någon chans att ta sig vidare till utslagsasen av turneringen, en fas som inleds med semifinal. Då man varken spelar åttondelsfinal eller kvartsfinal i turneringen är det inte alldeles för svårt att ta sig långt i turneringen, men då gäller det först att göra ett bra gruppspel. Spela på Sverige – Polen i U21-EM – få 200% i bonus hos Unibet => 

Sverige-Polen via livestream

Vilken kanal sänder U21 EM Sverige-Polen? Dplay kommer att erbjuda en direktsändning av Sverige-matchen via live stream. Följ Sverige – Polen hos Unibet! Vad gäller Sverige/Polen matchen så är både TV-kanal och TV-tid klart.

FÖLJ MATCHEN HÄR FÖLJ MATCHEN HÄR SE ALL EUROPEISK TOPPFOTBOLL
+ 1000 kr i bonus + 1000 kr i bonus 399 kr/mån
Fotboll live stream gratis hos Unibet Live stream gratis hos bet365 Sverige Polen stream via Viaplay live streaming
Följ matchen här! Registrera här! Beställ här!

Vart sänds Sverige/Polen matchen på fredag? 

Se Sverige Polen på TV? Silly Season har fått en många frågor rörande Sverige/Polen matchen som sänds på TV och även frågor rörande Sverige/Polen U21 EM på tv. På grund av detta har vi tagit reda på fakta om matchen i fråga. Kanal 5 sänder Sverige – Polen.

Vem visar Sverige – Polen? Kanal Sverige – Polen? vem visar Sverige – Polen? Vilken tid börjar Sverige – Polen? Vilken kanal visar U21 EM? Streama Sverige – Polen? Se Sverige – Polen på nätet? Se Sverige gratis? Det är Kanal 5 som kommer att sända matchen som går av stapeln på fredagskvällen mellan Sverige – Polen fredag den 19 juni klockan 20:45.

Sverige Polen vilken tid? Sverige Polen U21 EM 2017 startar kl. 20:45. TV-sändningen börjar drygt 30 minuter innan avspark.

MISSA INTE: Spela på Sverige vs Polen – få 200% i bonus!

Sverige Polen TV U21 EM - vilken kanal visar Sverige - Polen U21 EM på TV?

Sverige – Polen i U21 EM 2017

Det är dags för Sverige att ställas mot värdnationen Polen. Det är endast tre poäng som gäller för blågult och man behöver göra en bra match för att ta hem vinsten. Efter matchen mot England är det extra viktigt för svenskarna med en vinst om man vill gå vidare till nästa fas av turneringen. I den sista gruppspelsmatchen ställs Sverige mot Slovakien men det är mötet med polen den 19 juni som mer eller mindre kommer avgöra om Sverige kommer ha någon chans att ta sig till final igen, något man gjorde 2015 då man vann sitt första U21-guld någonsin.
Sverige Polen TV U21 EM - vilken kanal visar Sverige - Polen U21 EM på TV?

Spela på Sverige-Polen matchen?

Det är oklart i vilken form det polska laget befinner sig i. Oavsett hur man kommer till matchen är en mästerskapsmatch aldrig lätt, speciellt inte när man ställs mot värdnationen i ett EM. Ska du spela på Sverige-Polen? Är det ett ja, så ska du ta del av ett riskfritt spel på matchen från bet365Unibet, Ladbrokes och Expekt.

Sverige-Polen U21 EM odds

  • Bäst odds på seger för Sverige: Se odds
  • Bäst odds på oavgjort: Se odds
  • Bäst odds på seger för Polen: Se odds

Spela på Sverige vs Polen live hos Unibet! Se Sverige Polen odds för fler odds och Sverige Polen speltips.

FÖLJ MATCHEN HÄR FÖLJ MATCHEN HÄR RISKFRITT SPEL
RISKFRITT SPEL
+ 1000 kr i bonus + 1000 kr i bonus
+ 1000 kr riskfritt + 1000 kr i riskfritt
Fotboll live stream gratis hos Unibet Live stream gratis hos bet365 Få upp till 1000 kr i bonus hos Ladbrokes Expekt riskfritt spel upp till 1000 kr
Följ matchen här! Registrera här! Spela riskfritt här! Spela riskfritt här!

Mer om U21-EM 2017 i Polen

Ifall du har några frågor om Sverige – Polen i U21 EM så kan du enkelt droppa en kommentar så försöker vi besvara frågorna om Sverige – Polen i U21-EM 2017 så gott det går. Denna artikel kommer även att löpande uppdateras med spelprogram i U21 EM, spelschema U21-EM startelvor, fakta, odds, statistik om spelarna och allt annat inför Sveriges enskilda U21-EM-matcher. Därutöver kommer vi att försöka besvara av de vanligaste frågorna du kan tänkas ha rörande Sveriges EM-trupp 2017. Du hittar även allt om tv kanaler U21 EM och tv tider U21 EM på vår site. Om du vill ta reda på Sveriges spelschema i U21-EM har vi även en informationen samt tv tider U21 EM Sverige.

Samtliga trupper från U21-EM hittar ni här: Polen, Portugal, England, Tyskland, Italien, Tjeckien, Makedonien, Danmark, Slovakien, Sverige, Serbien.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply