Liverpool ger sig in i jakten på Benjamin Mendy

Liverpool ger sig in i jakten på Benjamin Mendy

Jagar fransmannen

Liverpool ger sig in i jakten på Benjamin Mendy. De vill värva Monacos vänsterback, uppger Daily Mirror.

Liverpool letar efter en ny vänsterback. Klubben anser att James Milner inte är en långsiktig lösning. Därför riktar föreningen sina blickar mot Frankrike. Engelsmännen vill värva MonacoBenjamin Mendy, rapporterar Daily Mirror.

För ett tag sedan såg det ut som att vänsterbacken var en förlorad man för de röda. Spelaren var på väg att flytta till Manchester City. Det verkar dock som att den övergången inte blir av. Samtalen mellan City och Monaco har stagnerat.

Liverpool ser nu sin chans att snuva Premier League-konkurrenten på MendyJürgen Klopp vill ha in fransmannen och har berättat det för klubbens ledning. Engelsmännen planerar att skicka ett bud till Monaco inom en snar framtid.

På transferjakt

För tillfället ser vi ett Liverpool som är väldigt aktivt på spelarmarknaden. Förutom Mendy så jagar klubben även Piotr Zieliński. Polacken var på väg att flytta till Anfield redan under förra sommaren. Då valde han till slut att i stället gå till Napoli. Det här året gör Liverpool ett nytt försök att locka till sig mittfältaren. Dessutom så talas det om att Mohamed Salah kommer allt närmare en flytt till den engelska föreningen.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply