Mohamed Salah kommer allt närmare en flytt till Liverpool

Mohamed Salah kommer allt närmare en flytt till Liverpool

Är överens med den engelska klubben

Mohamed Salah är nära en flytt till England. Den offensiva spelaren är överens om ett avtal med Liverpool, enligt Transfermarketweb.

Det har rapporterats om att Liverpool närmar sig Mohamed Salah. Om man får tro på dagens rykten så kommer spelaren allt närmare en flytt till Premier League-klubben. Egyptiern är överens om ett avtal med föreningen, uppger Transfermarketweb.

Nu måste Liverpool övertala Roma att släppa Salah. Det sägs att italienarna är villiga att sälja 25-åringen om klubben får ett bud på cirka 38 miljoner euro.

Om Salah flyttar till Liverpool så återvänder han till engelsk fotboll efter över två års frånvaro. Mellan 2014 och 2016 tillhörde spelaren Chelsea, men spelaren lånades först ut till Fiorentina och sen till Roma. I augusti i fjol så värvade de sistnämnda Salah på permanent basis.

Tidigare under karriären har Salah även spelat för bland annat Basel. Det var där han fick sitt stora genombrott inom den europeiska fotbollen.

En till Serie A-värvning

Liverpool försöker även att plocka in en annan Serie A-spelare. Tidigare idag rapporterade vi på Silly Season Sverige om att laget försöker värva Piotr Zieliński på nytt. Polacken uppgavs vara på väg till Anfield redan under sommaren 2016. Då valde han i stället att skriva på för Napoli.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply