Uppgifter: Real Madrid jagar Sadio Mane

Mané är eftertraktad

Liverpool har en mycket värdefull spelare i Sadio Mané, som fortsätter att leverera för klubben, men den senegalesiske ytterns prestationer har dragit uppmärksamheten tiill sig från toppklubbar likt Real Madrid.

Liverpool har inte inlett säsongen på topp och har presterat oerhört ojämnt, då de först kör över Arsenal med 4-0, bara för att förlora nästa match mot Manchester City med 5-0. Förlusten av Sadio Mané, som är avstängd i tre matcher efter en farlig tackling på Citys målvakt Ederson, är mycket märkbar.

Mané har kommit att bli en av Liverpools viktigaste spelare, ända sedan han anlände till Anfield från Southampton 2016, och den 25-årige yttern har redan bidragit med tre mål på sina fyra matcher under den gångna säsongen.

Manés form har väckt intresse runt om i Europa och både Barcelona och Real Madrid rapporteras vara intresserade. Barcelona har sedan innan visat starkt intresse för Liverpools brasilianske Philippe Couthino, medans huvudstadsklubben Real har ögonen på Mané, detta skriver spanska Diario Madridista.

Reals chefer uppges vara imponerade av Mané och sägs se en framtid för yttern på Santiago Bernabeu. Det enda som de ser är negativt med 25-åringen är det faktum att han representerar Senegal i landslagssammanhang och därmed åker och spelar Afrikanska Cupen varannat år. Då missar spelarna en hel månad av ligaspel, vilket kan ses problematiskt.

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365