Coutinho bekräftar: Ville lämna för Barcelona

Coutinho bekräftar- Ville lämna för Barcelona

Coutinho ville lämna Liverpool i somras

I en intervju med brasiliansk media bekräftar Liverpools superstjärna att han ville lämna för spel i Barcelona, men att det samtidigt är en ära att få spel för den engelska storklubben.

Det har varit näst intill omöjligt att undvika ryktat med Philippe Coutinho till Barcelona under sommaren transferfönster. Liverpool har under hela tiden varit tydliga med att man inte ville sälja sin brasilianske storstjärna men när det kommer till spelaren själv var det inte riktigt samma tankar. I en intervju med ESPN Brasil säger spelaren att han ville skriva på för Barcelona, men att så inte blev fallet.

– Jag fick ett jobberbjudande i somras, ibland är man intresserad av att hoppa på och ibland inte men i mitt fall, som alla vet, ville jag tacka ja. Även min familj var positiva till det, säger brasilianaren och fortsätter:

– Det var en svår månad för mig. Nu är det hela dock över och jag måste koncentrera mig på att göra en bra säsong och hjälpa mitt lag. Nu tänker jag endast på Liverpool och landslaget.

Coutinho bekräftar- Ville lämna för Barcelona

Spelaren poängterar dock, trots viljan att lämna, att det är en ära att spela i Liverpool och att The Reds är en storklubb.

– Jag har alltid visat respekt mot Liverpool, fansen, spelarna och mot klubbledningen. Det är en stor ära att få ett erbjudande från en storklubb, men det är det även att få spela i Liverpool, som är en storklubb.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Coutinho i Liverpool

Coutinho bekräftar- Ville lämna för Barcelona

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply