Real Madrid och Barcelona i jakt på Saido Mané

Real Madrid och Barcelona i jakt på Saido Mané

Saido Mané – på Madrid och Barcelonas önskelista

De två spanska storklubbarna sägs vara på jakt efter Liverpools anfallsstjärna Saido Mané. spelaren sitter för närvarande på ett kontrakt till och med sommaren 2021.

I somras ville Barcelona värva Liverpools Philippe Coutinho. Det blev dock ingen affär då The Reds hela tiden var klara med att man inte ville sälja sin brasilianske storstjärna. Nu är den spanska storklubben tillbaka och knackar på Liverpools dörr men denna gången är det inte Coutinho det handlar om, snarare Sadio Mané.

Det är den engelska tidningen Daily Mirror som kommer med uppgifter om att Barcelona ska ha riktat blickarna mot Anfield igen för att höra sig för om en övergång. Det kommer dock inte bli någon lätt uppgift att knyta till sig den senegalesiske landslagsmannen. Mané anslöt till Anfield sommaren 2016 för en summa på 41 miljoner euro och frågan är vad Liverpool skulle kräva för att släppa spelaren under vinterfönstret. Man ska inte ha nöjt sig med 160 miljoner för Coutinho och det mesta tyder på att man kommer kräva en summa på samma nivå för Mané.

Real Madrid och Barcelona i jakt på Saido Mané

Spelaren sitter på ett kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2021 och avtjänar just nu en tre matchers avstängning efter tacklingen på Manchester Citys målvakt Ederson, detta i en match som slutade med storvinst för City, detta med 5-0.

LÄS MER: Så mycket tjänar Liverpools stjärnor

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365