Mesut Özil lämnar Arsenal för Inter?

Mesut Özil lämnar Arsenal för Inter

Kan lämna i vinter

En av Arsenals stjärnspelare Mesut Özil har länge spekulerats vara påväg bort från klubben och det ser ut som att en flytt till Inter i vinterns januarifönster kan vara på gång.

Framtiden för Arsenals toppspelare likt Alexis Sanchez och Mesut Özil har länge sett väldigt osäker ut. Ännu har stjärnorna inte förlängt, och de sitter båda på kontrakt som löper ut till sommaren. Det bidrar till att ryktena sprider sig fort kring de båda stjärnornas framtid.

För Mesut Özils del ser det ut som att det kan bli en flytt till vinter. TMW rapporterar om att italienska Serie A-klubben Inter är mycket intresserade av den tyske mittfältaren.

Özil har spenderat fyra säsonger i Arsenal redan, sedan han kom från Spanien och Real Madrid 2013, och han har år efter år levererat för Londonklubben. Den 29-årige mittfältaren har dock valt att inte förlänga sitt kontrakt med Arsenal ännu, trots ivriga spekulationer om att det skulle komma att ske, och i vinterns transferfönster kan han välja att lämna Arsenals lönelista.

Inter sägs ha fått upp ögonen för Özil, och ser honom som en potentiell värvning, då de inte är nöjda med insatsen från Joao Mario på sista tiden, som har presterat svagt.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365