Perisic nobbar Manchester United bud

Ivan Perisic kommer inte lämna Inter för Manchester United

Manchester United har ryktats vilja ha Inters yttermittfältare Ivan Perisic under hela våren och sommaren. Men nu bekräftar Inter att man inte ens överväger att sälja kroaten, varken till Manchester United eller någon annan.

Inters kroatiska mittfältare Ivan Perisic har en framtid som i dagsläget inte är helt bestämt. Spelaren har i nuläget ett kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2020, men kan komma att lämna då flertalet engelska storklubbar vill köpa loss Perisic. Inter ska ha erbjudit spelaren ett nytt kontrakt men då bland annat Chelsea, Liverpool och Manchester United har Perisic på sin önskelista ska det inte vara helt klart var han spelar nästa säsong.

Så sades det för någon månad sedan och mycket har talat för att Manchester United vill värva Perisic i sommar. Men nu går Inter sportchef  Piero Ausilio ut och dementerar alla rykte.

“Vi överväger inte något bud”

När Inter nu har dragit igång sin försäsong fick sportchefen  Piero Ausilio chansen att svara på ryktena om Perisic från de oroliga fansen.
– Det kommer inte hända. Han tränar mycket bra med oss. Vi har inte ens övervägt något som de erbjudit, svarade Ausilio till Sky Sports Italia under Inters träningsläger.

Tidigare har även Barcelona och Arsenal visat sitt intresse för Perisic.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply