Barcelona och Arsenal gör upp om Ivan Perisic

Barcelona och Arsenal gör upp om Ivan Perisic

Ivan Perisic på radarn för Barcelona och Arsenal

Efter flera fina säsonger i Borussia Dortmund, Wolfsburg och Inter jagas nu Ivan Perisic av FC Barcelona och Arsenal.

Ivan Perisic var den gångna säsongen en av de bästa spelarna i Inter, kroaten stod då för 9 mål på 37 matcher och har i sommarens EM-slutspel varit en av de spelare som stuckit ut mest i turneringen. Nu kan Perisic komma att lämna Serie A och det saknas inte klubbar som är intresserade av 27-åringen.

Enligt den italienska tidningen La Gazzetta dello Sport ska både FC Barcelona och Arsenal vara intresserade av att värva spelaren som ska ha följts av Arsene Wenger under ett längre tag. Enligt tidningen ska Wenger ha velat värva spelaren tidigare men nu kommer man göra ett nytt försök för att få se kroaten i den rödvita tröjan när Premier League drar igång i augusti månad.

Arsenal kommer från en inte allt för lätt transfervecka där det såg ut at vara så gott som klart med en övergång för Jamie Vardy till Emirates Stadium, en övergång som gick i stupet då anfallaren bestämde sig för att stanna i Leicester City även nästa säsong.

Arsenal allt närmare Ricardo Rodríguez

Det är inte bara Ivan Perisic som kan komma att ansluta till den engelska huvudstadsklubben till nästa säsong. För endast några dagar sen kom det även uppgifter att Ricardo Rodríguez, för närvarande i Wolfsburg kommer allt närmare spel i Arsenal och ytterbacken ska ha sagt till den tyska klubbledningen att han inte kommer fortsätta i klubben till nästa säsong.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply