Så ska Hammarby värva förre Manchester United-spelaren

Så ska Hammarby värva förre Manchester United-spelaren

Bajen vill värva starkt – jagar förre United-målvakten

Hammarby IF verkar vilja göra en av Allsvenskans mest meriterade värvningar den här säsongen. Enligt uppgifter från Expressen ska Stockholmsklubben nu vara intresserad av att värva en målvakt med förflutet i storklubben Manchester United.

Det kan förvisso bli svårt att slå årets största värvning i Allsvenskan i år. Sedan tidigare har Djurgårdens IF fått hem Kim Källström, och även Hammarby gjorde det bra när man tog in den förre MFF-stjärnan Jiloan Hamad.

Men nu ska det kunnas ta in, om inte ett större namn, en spelare som åtminstone spelat i den största klubben av de stora namnen i Allsvenskan. Enligt Expressen ska nämligen Bajen vara beredda på att ta in Anders Lindegaard.

Stor utan kontrakt – kan gå gratis

SE ÄVEN: Det tjänar stjärnorna i Hammarby

Den danske landslagsmålvakten tillhörde mellan 2010 till 2015 Manchester United och har flera titlar i klubben. Det kan låta som att det hela då blir en dyr affär för Hammarbys del, men faktum är att så blir inte fallet.

Lindegaard gjorde bara 19 matcher i klubbens a-lag innan han lämnade för West Bromwich. Inte heller slog dansen igenom och här senaste spelade han i Championschip-laget Preston North End. För tillfället stor dock den 33-årige dansken utan klubb, vilket innebär att han som klubblös kan gå till Hammarby helt gratis.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply