bet365

Eden Hazard stannar i Chelsea – nobbar PSG

bet365

Eden Hazard fortsätter i Chelsea

I en intervju med franska Telefoot säger mittfältaren att han inte har några tankar på att lämna den engelska huvudstadsklubben.

Säsongen 2014/2015 blev Eden Hazard utsedd till ligans bästa spelare då han och Chelsea vann Premier League med Jose Mourinho vid rodret. Denna säsong har dock inte blivit lika framgångsrik för belgaren som endast lyckades göra fyra mål på 31 ligamatcher denna säsong.

Hazard har inte haft en lätt säsong på Stamford Bridge men trots det är mittfältaren inte speciellt intresserad av att lämna, något han säger i en intervju med franska Telefoot.

– Jag har kontrakt till 2020 och vill inte avsluta så här. Om jag måste lämna, måste jag göra det som en boss. Som jag gjorde i Lille, säger belgaren.

– PSG finns inte bland mina projekt just nu.

Tidigare har det i engelsk media pratats om att Eden Hazard är klar för Real Madrid, en klubb som jagat spelarens underskrift under en längre tid. Till en början ska Chelsea ha varit positiva till en försäljning av Hazard men efter att belgaren sett ut att vara tillbaka i form bestämde man sig för att inte sälja spelaren i sommar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply