Dragkramp mellan City och United för Aubameyang

Dragkramp mellan City och United för Aubameyang

Mourinho och Guardiola gör upp om Aubameyang

Enligt spansk och engelsk media ska Manchester United och Manchester City göra upp om att värva Pierre-Emerick Aubameyang.

Det har inte gått många dagar sen det stod klart att kampen Mourinho – Guardiola kommer fortsätta i Premier League. De båda har tidigare haft sina dispyter under tiden i Real Madrid respektive Barcelona och nu kommer deras första ’möte’ i den engelska högstaligan.

Enligt rapporter uppgifter till Daily Star kommer de båda klubbarna att göra allt för att försöka värva Pierre-Emerick Aubameyang från Borussia Dortmund i sommar, en spelare som även sägs följas av Real Madrid. Enligt tidningen ska spelaren vilja lämna Signal Iduna Park efter att de båda lagkamraterna Mats Hummels och Ilkay Gündogan lämnat för spel i Bayern München respektive Manchester City och Aubameyang saknar inte klubbar som är intresserade av spelarens tjänster.

 

En övergång till de brittiska öarna kommer inte bli varken lätt eller billig. Spelaren har för närvarandre kontrakt med Dortmund till och med sommaren 2020 och klubbledningen har tidigare gått ut med att man inte tänker på att sälja spelaren såvidare man inte får in ett bud på 100 miljoner euro eller mer.

Även Atlético Madrid är intresserade av Aubameyang.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply