Chelsea jagar Napolis Lorenzo Insigne

Chelsea jagar Napolis Lorenzo Insigne

Chelsea vill värva Lorenzo Insigne

Chelsea vill värva från Napoli. Den engelska klubben ger sig in i jakten på Lorenzo Insigne, rapporterar Transfermarketweb.

Lorenzo Insigne är en jagad man. Italienaren har kopplats ihop med ArsenalMilan, Liverpool och Tottenham. Nu ger sig en fjärde Premier League-klubb in i jakten på spelaren. Chelsea vill värva Insigne, enligt Transfermarketweb.

Antonio Conte vill arbeta med Insigne igen. Chelseatränaren var ansvarig för det italienska landslaget EM 2016, och Insigne var med i truppen. Conte har sagt till klubbledningen på Stamford Bridge att de ska försöka värva spelaren.

Det är dock tveksamt om Napoli vill sälja Insigne. 26-åringen förlängde sitt avtal med klubben i april. Det kontraktet gäller till och med juni 2022.

Anlände 2006

Insigne kom till Napoli år 2006, då han var 15 år gammal. Fyra år senare såldes han till Foggia, men Napoli köpte tillbaka honom året efter. Under säsongen 2012/2013 fick spelaren sitt genombrott. Sedan dess har han varit klubben trogen.

Chelsea jagar flera

Insigne är inte den enda spelaren som Chelsea vill värva i sommar.Londonklubben vill plocka in många spelare för att förbereda sig för höstens Champions League-spel. Det påstås att föreningen leder jakten på James Rodríguez och att engelsmännen är detaljer från en värvning av Bakayoko

C More Premium gratis 1 månad? Så gör du för att få C More Premium gratis!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply