Chelsea detaljer från värvning av Bakayoko

Chelsea detaljer från värvning av Bakayoko

Bakayoko allt närmare Chelsea

Enligt fransk press kommer spelaren lämna furstendömet för spel på Stamford Bridge nästa säsong, detta för en summa på 40 miljoner euro.

För närvarande är det endast Bernardo Silva som lämnat AS Monaco efter lagets succésäsong. Portugisen blev tidigare i juni klar för en flytt till Manchester City och nu kommer nästa namn som kan lämna Ligue 1-mästarna för spel på de brittiska öarna. Enligt den franska tidningen L’Equipe ska Chelsea ha kommit överens med Monaco om en värvning av 22-årige Tiemoué Bakayoko i sommar. Spelaren har varit på tapeten för den engelska huvudstadsklubben under större delar av den gångna säsongen och nu sägs en affär vara så gott som klar.

Affären ska vara värd 40 miljoner euro och det mesta tyder på att man gör affären offentlig under de kommande veckorna.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar stjärnorna i Chelsea

Nemanja Matic kan lämna för United

Värvningen av Bakayoko kan göra att Chelsea säljer Nemanja Matic i sommar. Den serbiske mittfältaren har gång på gång kopplats ihop med en återförening med Jose Mourinho Manchester United och skulle Bakayoko skriva på för Stamford Bridge-klubben kan Matic lämna för The Red Devils.

Spelarens nuvarande kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2019 där han har en veckolön på 90.000 pund. Det är oklart hur mycket serben skulle komma att tjäna i Manchester United men en stor anledning till en flytt sägs vara att få jobba med Jose Mourinho.

I mars månad rapporterade flertalet engelska medier att Matic dock var nära att skriva på ett fyraårskontrakt med Chelsea, vad spelaren väljer återstår att se.

Chelsea detaljer från värvning av Bakayoko

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply