Uppgifter: Zlatan Ibrahimovic klar för LA Galaxy

Uppgifter: Zlatan Ibrahimovic nära LA Galaxy

Zlatan flyttar till MLS i sommar

Enligt spanska MARCA kommer Zlatan Ibrahimovic skriva på för LA Galaxy och flytta till MLS under sommaren.

Det blev ingen förlängning för Zlatan Ibrahimovic med Manchester United. Efter endast en säsong på The Theatre of Dreams tvingas svensken då engelsmännen inte vill ha kvar anfallaren som återhämtar sig efter en otäck skada. Trots att Zlatan hunnit bli 35 år har svensken inga tankar på att lägga skorna på hyllan och nu rapporterar MARCA att svensken gjort klart med en ny klubbadress.

Enligt tidningen går Zlatan Ibrahimovic till Los Angeles Galaxy, en klubb han varit överens med sedan mars månad.

Svensken har vid flera tillfällen talat om att han ser sig själv bo i USA samt att spel i MLS ska vara intressant för honom.

– Jag skulle vilja spela i USA, absolut. Jag tror att det skulle vara en fantastisk erfarenhet. Jag ser att fotboll växer i USA, jag menar, jag var här för tio år sedan och då var fotbollen inte på samma nivå som den är idag. Det växer i rätt riktning och jag vill att det ska vara på samma nivå som Europa, det kommer det bli, har Zlatan Ibrahimovic tidigare sagt till Yahoo Sports, detta sommaren 2015.

Ville stanna i Manchester United

En flytt till MLS har länge varit intressant för svensken men Zlatan vill stanna i Europa ett par år till, någon som både spelaren själv ska ha sagt:

– Zlatan vill fortsätta i Manchester United när han har återhämtat sig från skadan, sa Raiola för drygt en och en halv vecka sen.

Anfallaren förväntas bli borta från spel ett bra tag till och då Zlatans lön är en av de högsta i Manchester United ska Premier League-jättarna inte vara speciellt sugna på att ha kvar svensken.

Uppgifter: Zlatan Ibrahimovic nära LA Galaxy

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply