Bayern München leder jakten på Alexis Sánchez

Bayern München leder jakten på Alexis Sánchez

Tyskarna är närmast att värva Sánchez

Bayern München kan göra en storvärvning. Tyskarna leder jakten på Arsenals Alexis Sánchez, skriver Transfermarketweb

Alexis Sánchez uppges vilja lämna Arsenal. Det verkar som att chilenaren kan vara på väg flytta till Tyskland. Bayern München leder jakten på spelaren, rapporterar Transfermarketweb.

Källor inom de båda klubbarna säger att Bayern och Arsenal sitter i samtal. Där diskuterar de villkoren för en potentiell övergång för Sánchez.

Samtidigt påstås det att det har kommit in flera bud från andra klubbar för 28-åringen. Manchester United och Manchester City har kontaktat Arsenal och presenterat sina bud. Londonklubben ska ha dock förkastat båda två.

Positiv

Det hävdas att Sánchez är positivt inställd till möjligheten att få representera Bayern München. Sydamerikanen ser fram emot att få jobba med Carlo Ancelotti och spela för ett av Europas bästa lag.

En jobbig sommar?

Det kan bli en jobbig sommar för Arsenal. Flera spelare kan vara på väg att lämna klubben, förutom Sánchez. Det ryktas om att Hector Bellerin är överens med Barcelona, att Manchester United håller ett nära öga på Mesut Özil och att West Ham vill värva Olivier Giroud.

På samma gång arbetar klubben för att ta in nyförvärv. Arsenal har redan värvat Sead Kolasinac. Dessutom talas det om att andra spelare är på ingång, bland annat Hakan Çalhanoğlu och Alexandre Lacazette.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply