Uppgifter: Danny Rose vill flytta till Manchester United

Danny Rose lämnar Tottenham?

Danny Rose ser ut att lämna Tottenham. Spelaren vill flytta till Manchester United, rapporterar Transfermarketweb.

Danny Rose kan vara på väg att lämna Tottenham och flytta vidare till en annan engelsk klubb. 26-åringen vill gå till Manchester United, uppger Transfermarketweb. Enligt uppgifter ska spelaren ha talat med José Mourinho. Efter den konversationen är Rose benägen om att lämna Tottenham för att i stället flytta till United.

För att värva ytterbacken måste Manchester United även komma överens med Tottenham. Det sägs att spelaren är till salu för cirka 25 miljoner pund.

Om United lyckas plocka in Rose blir det en av ett antal värvningar som klubben har gjort under den här sommaren. Det är redan klart att Victor Nilsson Lindelöf flyttar till United, och både Fabinho och Álvaro Morata hävdas vara på ingång.

Tappar båda ytterbackarna?

För Tottenham kan det här bli ett jobbigt transferfönster. Det är möjligt att föreningen tappar båda sina ordinarie ytterbackar. Precis som Rose så kan Kyle Walker flytta till Manchester. Manchester City fortsätter att jaga Tottenhams högerback. Dessutom kan Londonklubben bli av med en av lagets viktigaste spelare. I går cirkulerade rykten som påstod att Paris Saint-Germain försöker locka till sig Dele Alli.

C More Premium gratis 1 månad? Så gör du för att få C More Premium gratis!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply