Arsenal planerar ett bud på Alexandre Lacazette

Arsenal planerar ett bud på Alexandre Lacazette

Arsenal jagar Alexandre Lacazette

Arsenal jagar Alexandre Lacazette. De planerar att lägga ett bud på fransmannen, enligt Transfermarketweb.

Arsenal är på jakt efter nyförvärv. Engelsmännen vill ta in flera offensiva spelare. Detta beror på att det ser ut som att Alexis Sanchez kommer att lämna klubben. För att ersätta chilenaren vill Premier League-laget bland annat värva från LyonArsenal planerar ett bud på 40 miljoner euro för Alexandre Lacazette, skriver Transfermarketweb.

Det här är inte första gången som anfallaren kopplas ihop med en flytt till Emirates Stadium. Vid flera tillfällen har det sagts att Arsenal vill värva Lacazette.

Jagas av andra

Det är dock långtifrån självklart att Lacazette kommer att gå till Arsenal, om han vill lämna Lyon. Flera andra lag vill också värva 26-åringen. Det har ryktats om att Liverpool förhandlar med spelaren och att Borussia Dortmund vill plocka in fransmannen. Tidigare såg det ut som att Atletico Madrid skulle lyckas värva anfallaren, men spanjorernas värvningsförbud stoppade dem.

Sedan 2003

Lacazette har spelat för Lyon sedan år 2003. Han kom till klubben då han var tolv år gammal. I maj 2010 gjorde spelaren sin debut för A-laget. Sedan dess har anfallaren blivit utsedd till årets spelare i Ligue 1 (2014/2015), vunnit skytteligan (2014/2015) och blivit uttagen i säsongens lag i Frankrike (2013/2014, 2014/2015, 2016/2017).

Sommaren 201o var Laczette dessutom med i det franska laget som vann U19-EM. Andra kända spelare som var med i det laget var Antoine Griezmann och Francis Coquelin.

C More Premium gratis 1 månad? Så gör du för att få C More Premium gratis!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365