Pep Guardiola: Alexis Sanchez kommer att lämna Arsenal

Pep: Alla klubbar är ute efter honom

Arsenal-fansen lär ha huvudbry just nu. Det går tufft den här säsongen, och huvudstadslaget ser ut att kunna missa Champions League för första gången sedan Arsene Wenger tog över klubben. Det vill säga 1996, alltså 21 år. 

Om Arsenal missar Champions League lär det verkligen vara tack och adjö för tränaren Arsene Wenger. Han är förvisso redan hårt kritiserad nu. Många fans, världen över, vill se honom sparkad, och skulle de sportsliga resultaten bli allt för mediokra talar inte mycket att fransmannen står vid Arsenals bänk även till nästa säsong.

En annan som troligtvis inte kommer att finnas kvar är klubbens superstjärna Alexis Sanchez. Han har länge ryktats bort och nu verkar många, bland annat Pep Guardiola, vara övertygade om att han sticker till sommaren.

Kan gå till Manchester City

Pep Guardiola, som tränade chilenaren under sin sista säsong i Barcelona, säger själv till Sky Sports att han är övertygad om att Arsenal inte kan undvika att anfallaren lämnar.

– Många klubbar är intresserade, nästan alla, av att köpa honom. Med tanke på Arsenals prestationer och Sanchez målsättningar är det enda rimliga att han (Alexis) lämnar till sommaren, säger Manchester City-tränaren Pep Guardiola.

En klubb som är intresserade av att köpa anfallsstjärnan är just Manchester City. Enligt engelska uppgifter ska Manchester-lagets intresse ha väckts rejält under de senaste veckorna. Mycket talar för att Kun Augero kan lämna klubben, och då vill City byta ut superstjärnan mot en annan.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply