West Ham vill värva Arsenals Olivier Giroud

West Ham vill värva Arsenals Olivier Giroud

West Ham jagar lokalrivalens anfallare

West Ham vill värva från lokalrivalen. De jagar Arsenals Olivier Giroud, skriver Transfermarketweb.

Olivier Giroud kan vara på väg att flytta från en Londonklubb till en annan. West Ham vill värva fransmannen från Arsenal, enligt Transfermarketweb.

Samtidigt sägs det att Giroud är villig att lämna sin nuvarande klubb. Han är missnöjd med den speltid han har fått av Arsène Wenger under den senaste säsongen. Därför är anfallaren beredd att flytta.

West Ham är inte den enda klubben som har koll på Giroud. Även i hemlandet Frankrike finns det ett lag som vill värva 30-åringen. Marseille ryktas vara intresserade av anfallaren och planerar att lägga ett bud.

Giroud har spelat för Arsenal under den senaste fem åren. Han kom till Emirates Stadium under sommaren 2012, efter att ha lämnat Montpellier. Under sin tid i London har fransmannen varit med om att vinna FA-cupen vid tre olika tillfällen.

Andra lämnar också?

Det talas även om att andra spelare kan vara på väg att lämna Arsenal. Det uppges att Alexis Sánchez är överens med Manchester City och att Héctor Bellerín förhandlar med Barcelona.

Samtidigt påstås Arsenal arbeta för att ta in ett antal nyförvärv. Klubben riktar blickarna mot Hakan Çalhanoğlu och vill även värva Alexandre Lacazette. Sedan tidigare är det klart att Sead Kolasinac flyttar till Londonklubben.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply