Uppgifter: Hector Bellerin är överens med Barcelona

Uppgifter: Hector Bellerin är överens med Barcelona

Bellerin ser ut att lämna Arsenal

Hector Bellerins tid i Arsenal närmar sig ett slut. Spelaren är överens med Barcelona om en flytt till den spanska klubben, rapporterar Football Espana.

För sex år sedan lämnade Hector Bellerin Barcelona för att flytta till Arsenal. Nu är ytterbacken på väg att återvända. Spanjoren är överens med Barcelona, uppger Football Espana. 22-åringen ska ha sagt att han är redo att flytta hem till klubbledningen på Camp Nou. Barcelona har nu nått en överenskommelse med spelaren.

Ernesto ValverdeBarcelonas nya tränare, är mycket benägen om att plocka in Bellerin. Han har bett klubbens ledning att prioritera en värvning av försvararen.

Det återstår att se om Arsenal kommer att släppa Bellerin. Engelsmännen påstås värdera spanjoren till 50 miljoner euro. Är Barcelona villiga att erbjuda den summan för spelaren?

Andra lämnar?

Bellerin är inte den enda spelaren som ryktas lämna Arsenal i sommar. Andra spelare på Emirates Stadium uppges också leta efter nya klubbar. Till exempel hävdas det att Alexis Sanchez kan flytta till Manchester City och att Juventus är redo att plocka in Mesut Özil.

På samma gång letar Arsenal efter nyförvärv. Det har bland annat sagts att föreningen pushar för ett köp av Arda Turan. Dessutom har man redan gjort en värvning. I går blev det klart att Sead Kolasinac flyttar till London.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply