Chelsea leder jakten på James Rodríguez

Chelsea leder jakten på James Rodríguez

Chelsea är nära att värva från Real Madrid

Chelsea planerar att värva från Real Madrid. Den engelska klubben leder jakten på James Rodríguez, uppger Football Espana.

Chelsea imponerade i Premier League under det senaste året och vann ligan. Nästa säsong kommer klubben att spela i Champions League. För att förbereda sig för det vill tränaren Antonio Conte göra truppen bredare och plocka in nya spelare. En av spelarna som man vill värva är Real MadridJames Rodríguez. Den engelska klubben leder jakten på spelaren, enligt Football Espana.

Klubbledningen på Stamford Bridge planerar att sälja Francesc Fabregas. För att ersätta honom vill de ta in Rodríguez.

Samtidigt sägs det att Rodríguez är redo att lämna Real Madrid. Colombianen är missnöjd med den speltid som han har fått i klubben.

En jagad man

Chelsea kommer få hård konkurrens i jakten på mittfältaren. Flera lag vill värva 25-åringen. Det har talats mycket om en flytt till Manchester United. Dessutom är Inter och Manchester City intresserade.

Sedan 2014

Colombianen har spelat för Real Madrid sedan sommaren 2014. Han imponerade i VM i Brasilien och var jagad av många lag. Till slut valde han att lämna Monaco för att flytta till den spanska huvudstaden.

Under sin tid i Real har Rodríguez tagit hem La Liga en gång och Champions League två gånger.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply