Uppgifter: Arsenal förbereder bud på Lorenzo Insigne

Uppgifter: Arsenal förbereder bud på Lorenzo Insigne

Har gjort anfallaren till en prioritetsvärvning

Arsenal uppges vara i fart med att förbereda ett bud på Napolis offensive stjärnmittfältare Lorenzo Insigne, och den 25-årige italienaren har gjort riktigt bra ifrån sig under de senaste veckorna.

Londonklubben Arsenal är ständigt ute efter att förstärka sin trupp och speciellt på den offensiva fronten, där det stundtals kan vara svajigt och det skulle kunna behövas en ny kraft som kommer in och rätar upp saker på mittfältet. Arsenal kopplas just nu även ihop med AS Monacos målspruta Kylian Mbappe, och det ligger ett tungt moln av osäkerhet kring tränare Arsene Wenger och huruvida han kommer att stanna kvar på Arsenals lönelista eller inte.

Men trots detta fortsätter Londonklubben att blicka framåt och enligt den engelska tidningen The Sun skall klubben nu ha siktet inställt på Napolis Lorenzo Insigne. Napoli ligger för närvarande på en tredjeplats i Serie A och detta är mycket tack vare Insigne, som den senaste tiden varit i väldigt god målform och har bidragit med åtta mål och sex assist hittills i ligan. 25-åringen har dragit till sig intresse från spridda delar av Europa, bland annat Milan, Liverpool och Tottenham, och  tack vare sin goda form och står under kontrakt med den italienska klubben till 2019, någonting som inte skulle hindra Wenger från att lägga in ett bud på mittfältaren.

Arsenal kan behöva förstärkning, då de står inför ett tufft returmöte mot Bayern München i Champions League, efter att ha blivit totalt överkörda av tyskarna.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply