På väg till Arsenal – klar för grekisk klubb?

På väg till Arsenal - klar för grekisk klubb

Var hamnar Yaya Toure?

Det fortsätter att ryktas flitigt om Yaya Toures framtid. Många trodde att han i alla fall skulle stanna i Premier League. Något som det dock inte verkar bli något av nu.

För inte minst så kom The Sun med uppgifter om att mittfältaren ska ha haft en läkarundersökning i London. Något som kopplade ihop spelare med en flytt till Arsenal.

– Att se mig själv i en annan klubb är svårt. Jag har varit en stor del av City för en lång tid. Just nu vill jag bara fortsätta spela fotboll på högsta nivå, antingen i Champions League eller Europa League. Jag vill spela två år till på hög nivå, sen får vi se om jag gör något, säger Yaya, som samtidigt ryktats ersätta Carrick i Manchester-rivalen United.

Går till Grekland?

SE ÄVEN: Starttider Finnkampen

Dock kan det ha varit en läkarundersökning i den engelska huvudstaden – men inte för Arsenal. För istället kan det nu komma att bli en flytt till Grekland.

Det är trovärdiga Sky Sports som rapporterar om att den grekiska storklubben Olympiakos ska vara intresserade av att värva spelaren. Det är något som kommer att bekräftas troligtvis under kvällen, skriver engelsk press, så som Sky Sports.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365